Deze natuurlijke anti-allergie spray helpt bij hooikoorts

hooikoorts

Niezen, jeukend en waterige ogen of een loopneus kunnen allemaal veroorzaakt worden door hooikoorts. Bij hooikoorts reageert ons immuunsysteem ten onrechte alsof het wordt aangevallen, door een virus of bacterie. Eigenlijk is hooikoorts dus een overreactie van het immuunsysteem.

Uit de buurt blijven van de pollen waar je allergisch bent is niet altijd mogelijk en bij mooi weer wil iedereen juist graag naar buiten. De Anti-Allergie Spray van Noviral is een klinisch bewezen, 100% natuurlijke poederspray voor de neus, die effectief bescherming biedt tegen hooikoorts en andere luchtwegallergieën die via de neus geïnhaleerd worden. De spray bevat twee natuurlijke ingrediënten: cellulosepoeder (van plantaardige oorsprong) en pepermuntpoeder.

Hoe werkt het?

Na inhalatie vormt Noviral Anti-Allergie Spray een natuurlijk onzichtbaar gel laagje aan de binnenzijde van de neus. Hierdoor ontstaat een fysische barrière die verhindert dat allergenen zoals pollen of stof het lichaam binnendringen via de neusslijmvliezen. Door de barrière geeft het lichaam geen histamine af en worden allergische reacties als niezen, een lopende neus en jeukende ogen vermeden. Studies hebben aangetoond dat door het versterken van neusslijm het mogelijk is om de symptomen van hooikoorts en allergische rhinitis te voorkomen, of de duur ervan te verminderen.

anti-allergie spray

De voordelen van Noviral Anti-Allergie Spray:

  • Is eenvoudig in gebruik en beschermt binnen enkele minuten en blijft urenlang werkzaam
  • Gebruik Noviral Anti-Allergie Spray tenminste zo vaak als nodig
  • Geeft geen gewenning
  • Noviral Anti-Allergie Spray is een medisch hulpmiddel

www.noviral.nl

Mail & Win

Heb jij ook last van hooikoorts en wil je deze natuurlijke spray proberen? Vul dan hieronder je gegevens in en maak kans op een verpakking t.w.v. €8,95!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte, en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *