Natuurlijke huidverzorging, met zuivere honing!

Dermagiq komt met nieuwe lijn huidverzorging op basis van honing

Honing heeft een verzorgende werking voor de huid. Zo goed zelfs dat het gebruikt wordt voor beschadigde huid en wondjes. Maar ook voor de dagelijkse verzorging zijn producten met honing verzachtend en goed voor de huid.

Dermagiq is een productlijn voor huid- en wondverzorging op basis van honing. Alle producten in deze lijn bevatten hoge gehaltes aan natuurzuivere honing, speciaal geselecteerd op eigenschappen die belangrijk zijn voor de huidverzorging. Zo is de lage pH van honing goed voor de huid, en zorgen enzymen en anti-oxydanten in honing voor huidherstel. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en onder hoge kwaliteitseisen geproduceerd.

Veel gebruikte Dermagiq producten zijn de Dermagiq Hand, Dermagiq Lipcare en – een nieuw product in onze lijn – Dermagiq Body Wash.

huidverzorging

Dermagiq Hand is een intensieve handcrème met honing (met natuurlijke anti-oxydanten) voor droge handen. Het geeft zachte handen zonder plakkerig gevoel, vooral voor ruwe en droge handen. Het werkt heel goed tegen kloven en heeft een prettige en bescheiden geur. Dermagiq Lipbalm is een verzorgende lipbalm die droge en ruwe lippen beschermt en verzacht. Dermagiq Body Wash is heerlijk onder de douche. Het is een huidneutrale zeepvrije emulsie ook op basis van honing. Zie ook: http://www.Dermagiq.nl.

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Meer natuurlijke producten?

Voetencreme van honing

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *