Win deze hulp bij je overgangsverschijnselen!

De overgang is een natuurlijk proces wat iedere vrouw meemaakt. Wanneer je overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en neerslachtige gevoelens ervaart dan is het prettig wanneer je dit zelf kunt ondersteunen.

EPROMENSIL 80mg-30 TABLETTEN B DEFen gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding helpen tijdens de overgang. De afname van oestrogeen tijdens de overgang kan leiden tot de bekende overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en neerslachtige gevoelens. Rode klaver kan hierbij op een natuurlijke wijze helpen. Rode klaver bevat 4 verschillende isoflavonen (genisteïne, daïdzeïne, formonotine en biochanine A); soja bevat er slechts 2.

Rode klaver
Promensil is een natuurlijk voedingssupplement met rode klaver, 1 tablet bevat 40mg of 80mg (Extra Sterk) isoflavonen. Rode Klaver heeft een gunstige invloed op overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. De kwaliteit is wetenschappelijk onderzocht en de formule is gepatenteerd en gestandaardiseerd op verschillende soorten isoflavonen. Voor na de overgang is er Promensil Post Menopauze die naast rode klaver ook calcium en vitamine D3 bevat. Hiermee is deze ook goed voor hart-en bloedvaten en sterke botten.

De voordelen van Promensil:

  • Helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, wisselende stemmingen en neerslachtige gevoelens
  • Gepatenteerde formule met rode klaver
  • De kwaliteit is wetenschappelijk onderzocht
  • Ook goed voor hart- en bloedvaten  en sterke botten
  • 1 tablet per dag

Promensil is onder andere verkrijgbaar bij De Tuinen, DA, DIO, G&W, bij de betere drogisten en gezondheidswinkels.

Voor meer informatie:
www.promensil.nl

Mail & win
Wil jij Promensil alvast uitproberen? Vul dan hieronder je gegevens en motivatie in en maak kans op 2 maanden Promensil Extra Sterk t.w.v. €65,-.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *