Nieuw boek verschenen van Isabelle Janssen

Ben ik echt anders?

Met trots kunnen wij u melden dat wij Isabelle Janssen uit Stolwijk hebben gecontracteerd. Haar gedichtenbundel met als titel Ben ik echt anders? is sinds kort in de verkoop. Wij laten u dit weten omdat dit boek ongetwijfeld uw belangstelling zal wekken.

Isabelle Janssen is van harte bereid om haar werk bij u te presenteren. Zij kan zich binnenkort per email, telefoon of d.m.v. een bezoekje bij u melden. Wij stellen het op prijs als u even wat tijd voor haar kunt vrijmaken. We bevelen haar boek van harte bij u aan, en we hopen dat u er een gepaste aandacht aan wilt besteden. Meer informatie: info@boekscout.nl. U kunt zich ook rechtstreeks tot de auteur wenden: miranda.janssen@live.nl

De flaptekst

Ben ik echt anders?
Is er iets mis met mij?
Waarom begrijpt niemand mij?
En waarom reageer ik anders op dagelijkse dingen?

Dit zijn vragen die bijna dagelijks door het hoofd van een PDD-NOS-er rondspoken. Een verlangen naar antwoorden. Maar ook de diepe wens erbij te willen horen. In deze gedichtenbundel staan de vragen, onzekerheden, en (soms heftige) emoties van een 16-jarig pubermeisje. Een zoektocht naar antwoorden, maar vooral ook een zoektocht naar zichzelf. En dan blijkt: je bent niet de enige die ‘anders’ is.

De gegevens
titel: Ben ik echt anders?
auteur: Isabelle Janssen
aantal pagina’s: 66
geïllustreerd: nee
uitvoering/formaat: paperback 12,5 x 20 cm
ISBN: 978-94-0220-144-4
vaste prijs: € 13.95
Nieuw boek verschenen van Isabelle Janssen ben ik echt anders
Over Boekscout.nl
Boekscout.nl is een uitgeverij in de printing-on-demand-markt. Wij geven boeken uit van auteurs die vaak aan het begin staan van hun carrière. Ons concept maakt het mogelijk om boeken in kleine oplagen tegelijk te realiseren. Daardoor zijn wij in staat de verborgen talenten in Nederland en België op te sporen en hun een kans te geven zich verder te ontplooien.

Mocht u vragen hebben over de auteur of over haar boek, dan is uw e-mailtje van harte welkom: info@boekscout.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *