Nieuw: De Tao van Gezondheid, van Conny Coppen

Bezieling en heling van lijf en hart

De organen als verbindende schakels tussen de psychologie, de bezieling en het lichaam. Daar draait het om in De Tao van gezondheid, het derde boek van Conny Coppen. Dit holistische, toegankelijk geschreven boek biedt inzicht in de individuele, maatschappelijke en wereldwijde gezondheid.

Kennis van het Taoïsme en accupunctuur, in combinatie met dertig jaar praktijkervaring in de complementaire zorg, hebben geleid tot een prachtig werk dat ook moeiteloos als praktisch werkboek is te gebruiken.
Conny Coppen schrijft voor iedereen die geïnteresseerd is in de leer van het taoïsme. Zo beschrijft zij kaders om de vijf elementen uit de Chinese geneeskunde duidelijk te maken. Als mens gebruiken wij liever kaders om iets te kunnen plaatsen en begrijpen. Uit het gehele boek blijkt dat Coppen haarfijn aanvoelt wat de lezer nodig heeft.

 

Mevr. drs. Jos Stor-Reuling (psychiater, psychotherapeut, trainer hartcoherentie) over De Tao van de gezondheid:
Conny beheerst als geen ander de kunst van het woord: om de diep persoonlijk doorleefde kennis van de natuurgeneeskunde en de acupunctuur met helder inzicht en liefde via dit boek aan de lezer over te brengen. De Tao van gezondheid is een echte aanrader: voor iedereen die – professioneel of persoonlijk – naar bezieling en heling van lijf en hart zoekt.

Conny Coppen
Zij studeerde acupunctuur, natuurgeneeskunde en diverse vormen van massage en healing. Zij heeft dertig jaar ervaring met cliënten in haar praktijk en gaf vijftien jaar lang les in massagetherapie, voetreflexologie, Chinese filosofie en communicatie vanuit het hart. www.connycoppen.nl

De Tao van gezondheid, Een natuurlijke weg van groei en evenwicht | Conny Coppen | Paperback | 248 pagina’s | ISBN 978 90 202 0744 6 | € 19,95 | www.ankh-hermes.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.