Nieuwe, natuurlijke verzorgingsproducten van DermagiQ (Win!)

Dermagiq

Het natuurlijke verzorgingsmerk met honing!

DermagiQ Day en Night Cream zijn twee nieuwe producten in de DermagiQ productlijn. Beide crèmes zijn op basis van enzymrijke honing en speciaal ontwikkeld voor de droge huid.

De Day Cream is een hydraterende dagcrème die de huid zacht maakt zonder een vet laagje achter te laten. Hierdoor is DermagiQ Day Cream een ideale basis voor make-up. Vetzuren uit argan olie herstellen de huid en helpen bij regulatie van de talgproductie. Door toevoeging van Allantoïne wordt de huid zacht met minder schilfers.

De Night Cream is een intensieve nachtcrème die de huid voedt en herstelt gedurende de hele nacht. Hierdoor voelt de huid ’s morgens weer soepel aan. DermagiQ Night Cream bevat hoge concentraties aan de natuurlijke antioxidanten uit honing en Jojoba olie, die de geïrriteerde huid kalmeren en verzachten. Verder helpen Sheabutter en Rozenbottelolie om huidveroudering en rimpelvorming te vertragen. DermagiQ Day Cream en Night Cream zijn natuurlijke verzorging-producten zonder parabenen.

natuurlijke verzorging

Mail & Win
Update: deze actie is inmiddels gesloten.
DermagiQ verloot 50 setjes natuurlijke verzorging: de nieuwe Day en Night Cream! Like onze Facebookpagina en vul hieronder je naam, verzendgegevens en een leuke reactie in en dan maak je kans!
Niets missen van onze Healthy tips & tricks? Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte Of en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen. Zie verder de Actie-voorwaarden

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *