O la la beautyproducten van Zusss

O la la denk ik bij het zien van de nieuwe beautylijn van Zusss. De naam alleen al maakt nieuwsgierig, want O la la klinkt veelbelovend en spannend. De lijn bevat o.a. een masker, doucheschuim en bodycrème. Heerlijke producten om je mee op te sluiten in de badkamer. Voor het meerdaags gebruik is er ook nog een lippenbalsem, handzalf en bodymist om je de hele dag met de heerlijke geur te omringen en natuurlijk voor de verzorging. De verpakkingen zien er ook erg leuk uit. Wat dacht je van een handzalf en lippenbalsem in een gouden tube. Chique toch!

Lees ook: BoHo biologische make-up: Green style, Happy life en een Lucky planet

Tekst: Tessa Droge

Zelf heb ik de bodymist getest. Ik vind het lekker om een geurtje te dragen maar vaak vergeet ik deze tijdens de drukke ochtendspits thuis op te spuiten en is de sample die ik altijd wel in mijn tas heb zitten leeg op het moment dat je echt behoefte hebt aan een geurtje (hard gefietst dus zweterig en de deo werkt weet eens niet goed). Daarom is deze bodymist van Zusss zo handig, want hij past perfect in mijn handtas. De bodymist zit in een plastic flesje, dus kan niet kapot vallen als ik mijn tas op de grond laat vallen, en er zit maar liefst 50 ml in deze handige spuitflacon dus ik kan mijzelf voorlopig voorzien van bodymist. De geur is lekker zoet en exotisch en blijft de hele dag subtiel om mij heen hangen.

En de bodymist is natuurlijk niet alleen voor je body lekker maar ook om je beddengoed of gordijnen mee op te frissen.

De bodymist is vegan en dierproefvrij en dat zijn de overige producten van deze verzorgingslijn trouwens ook.

Je koopt de bodymist hier en om je helemaal in de lekkere geur te wanen koop dan gelijk de andere producten van deze leuke beautylijn, want de prijzen zijn erg fijn.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *