Op zoek naar geluk? In deze winkel helpen ze je een handje.

zuivergeluk

Iedereen is op zoek naar geluk, maar het is voor iedereen anders. Geluk kun je op veel manieren beleven. Geluk is vervulling vinden in je werk, je leven, je relaties of familie. Je kunt het op fysiek niveau ervaren of juist mentaal of spiritueel. Ook dat is voor iedereen anders.

Zuiver Geluk is een samenwerking van mensen die werken in de sector body-mind-soul. Een landelijk platform van professionele therapeuten, coaches en begeleiders.
Al onze partners dragen op hun eigen manier bij aan het vinden van geluk, zowel persoonlijk geluk als geluk in de samenleving.

zuivergeluk

Persoonlijke Geluksroute

Je hebt een beetje geluk nodig om je geluk te vinden. Zuiver Geluk helpt je daar bij, want het internet staat er vol mee, maar hoe weet je of het bij jou past? En hoe weet je of de kwaliteit goed is?
Daarom hebben we voor de ‘doe-het-zelver’ een zoek- en vind-website. Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken dan kun je terecht in een van onze 2 winkels (Zwolle of Amsterdam) voor een proefsessie van 15 minuten. Maar we kunnen ook een persoonlijke Geluksroute voor je samenstellen. Dat doen we na een uitgebreid intakegesprek.

Geluk kun je (hier) kopen

Om een fijn (geluks)gevoel te creëren hebben we ook veel mooie producten zoals klankschalen, tarotkaarten, kaarsen, wierook, barefootschoenen en nog veel meer. Je vindt ze in onze winkels in Zwolle, Amsterdam of online.
De therapeuten of begeleiders in de sector body-mind-soul bieden op hun eigen wijze veel verschillende soorten sessies, workshops of retreats aan.  Daar zit er vast een bij die past bij jou en aansluit bij wat je op dit moment als ondersteuning kunt gebruiken.

zuivergeluk

Zuivergeluk, Zuiverzakelijk

Onze coaches en begeleiders kunnen we ook zakelijk inzetten. Dus wil je vitaliteit, bezinning, persoonlijk leiderschap of awareness in je bedrijf? Dan stellen we graag een traject of vitaliteitsdag samen voor je team, afdeling of bedrijf.

Je vindt onze krant nu ook bij ZuiverGeluk in Zwolle en Amsterdam. En op hun site/webshop vind je nog veel meer info!
www.zuivergeluk.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *