Opgelucht ademhalen met de SaltPipe™

Saltpipe

De seizoenen van hoest en verkoudheid zijn weer actueel. Wie last heeft van ademhalingsproblemen door bijvoorbeeld luchtweginfecties, astma,  COPD, een rokershoest, allergieën of vernauwde bronchiën, vindt in een zoutachtig klimaat dé optimale omgeving om deze klachten te helpen bestrijden.

De SaltPipe™ op basis van Halit-zout zorgt ervoor, dat iedereen vanaf nu op elke gewenste plek op aarde de helende werking van de zoutmijnatmosfeer op een effectieve wijze kan ervaren om weer opgelucht te kunnen ademhalen.

Hoe werkt de SaltPipe™?
De SaltPipe™ reinigt het gehele ademhalingssysteem, laat de slijmvliezen tot rust komen en laat zwellingen in de bronchiën afnemen. De microfijne zoutdeeltjes in de SaltPipe™ vermengen zich tijdens het inhaleren met de vochtige adem en stromen  zo het ademhalingssysteem in, waar ze het vastzittend slijm losmaken. Als het reinigingsproces van de ademhalingsorganen begint, kan men tijdens het hoesten of niezen ervaren dat de ademhalingswegen vrijer worden.

En er zijn vragen gekomen vanuit de dagelijkse praktijk in de omgang met 1 op de 3 Nederlanders die ademhalingsproblemen hebben. Hier volgen de vragen en de antwoorden:

 1. Is de SaltPipe navulbaar? Neen
 2. Hoe vaak gebruiken? 3 keer is goed maar 20 keer kan ook !
 3. Hoelang te gebruiken? 5 jaar
 4. Rots-zout of tafelzout? Rotszout (= Halit zout)
 5. Normale medicatie? Gewoon mee doorgaan
 6. Bij zwangerschap? Geen probleem
 7. Ook voor kinderen? Ja ! de Solefant
 8. Effect op bloeddruk? Neen
 9. Hoe schoonmaken? Met een droge doek
 10. Klinisch getest? Ja
 11. Interactie? Geen interactie met geneesmiddelen
 12. Bijwerkingen? Geen

 

Hoe kom ik aan een SaltPipe™?Saltpipe
De producten worden verkocht via de drogist, apotheek en reformwinkels en zijn tevens te bestellen via de webwinkel van directhelp.nl en bewustwinkelen.nl

Voor kinderen is er een speciale variant in de vorm van een vrolijke olifant, te weten de SoleFant™. Ook deze kan probleemloos en vooral veilig worden ingezet bij benauwdheid, astma en andere luchtwegirritaties van kleine kinderen.

Mail&Win!
Kan jij wel een SaltPipe™ gebruiken? Wij mogen er alvast tien verloten onder onze lezers.
E-mail je naam en adresgegevens naar de redactie via onderstaand formulier. Succes!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen. Zie verder de Actie-voorwaarden

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *