Oud worden zonder oud te worden: kan dat?

Oud worden zonder oud te worden kan dat

“Age is just a number”.  Een beetje een cliché gezegde, maar zoals achter elk cliché schuilt er een kern van waarheid in. Naast een chronologische leeftijd, blijkt ieder van ons ook een biologische leeftijd te hebben. Dit is de ware leeftijd van ons lichaam.

Waar sommigen ouder zullen zijn dan de leeftijd op hun identiteitskaart, zullen anderen een lichaam hebben dat vele jaren jonger is. Dit wordt grotendeels veroorzaakt door levensstijl.

Zo heeft onderzoek met tweelingen aangetoond dat levensstijl de biologische leeftijd zowel positief als negatief kan beïnvloeden. Gezonde voeding, voldoende beweging, een gezond slaappatroon en voldoende sociaal contact zijn cruciaal om het biologisch verouderingsproces te vertragen.

Uit onderzoek blijkt dat het verouderingsproces al start rond ons vijfentwintigste levensjaar. Vanaf dat moment stapelen er zich kleine foutjes op in onze cellen. Deze foutjes leiden tot veroudering en daaraan gerelateerde ziektes.

Wetenschappers zijn er de laatste jaren in geslaagd om de exacte oorzaken van veroudering te achterhalen. Zo blijken chronische ontstekingen, ontregelde darmen en veranderingen in ons cellulair DNA het proces van veroudering te versnellen.

Door de oorzaken van veroudering in kaart te brengen, ligt de weg ook open om het verouderingsproces te vertragen. En dat is precies wat we bij Zirtui gedaan hebben.

Ouder worden is uiteraard helemaal oké (en daar is ook weinig aan te doen). Maar verouderen leidt onverminderd tot een verhoogde kans op verouderingsziektes zoals dementie, hart- en vaatziekten en kanker. Vandaag de dag sterven de meeste mensen in de Westerse wereld aan een verouderingsziekte.

Als we er in slagen het verouderingsproces te vertragen, dan zal dat onverminderd een betere levenskwaliteit met zich mee brengen. Ook op latere leeftijd. Met een Europese populatie die in sneltreinvaart vergrijst, is dat ook behoorlijk noodzakelijk.

De producten van Zirtui focussen op het verbeteren van de biologische leeftijd en het vertragen van het verouderingsproces.

Ellen Crabbe, PhD, moleculair bioloog en oprichter van Zirtui heeft een longevity supplement ontwikkeld, genaamd THE blend.

De unieke en gepatenteerde samenstelling bestaat uit natuurlijke ingrediënten die inspelen op de 12 oorzaken van veroudering. Samen met een gezonde levensstijl biedt Zirtui dat extraatje om gezond ouder te worden zonder te verouderen.

Via een unieke DNA analyse op basis van speeksel kun je tevens jouw biologische leeftijd bepalen, en krijg je gepersonaliseerde tips om jouw gezondheid te optimaliseren.

Oud worden zonder oud te worden

Professor emeritus Reginald Deschepper, verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel en auteur van het boek ‘Elk jaar jonger’ zegt hierover: “Het voordeel van een product als Zirtui is dat je geen duizend-en-een verschillende pilletjes hoeft in te nemen én dat het van Belgische makelij is. Dat betekent dat het aan strenge voorwaarden moet voldoen. Bovendien werd het ontwikkeld door een Belgische onderzoekster, die alles weet over de hoofdoorzaken van biologische veroudering. Door Zirtui toe te voegen aan je dagelijkse routine kan je nog een extra stapje zetten in de richting van een gezonde oude dag. Want uiteindelijk is het doel van de meeste mensen niet om zo oud mogelijk te worden, maar wel om zo gezond mogelijk oud te worden”.

Ben je geïnteresseerd in Zirtui? Maak dan gebruik van deze exclusieve aanbieding!

Gebruik de kortingscode BETEREWERELD bij het afrekenen op www.zirtui.com. Zo ontvang je 10% korting op je aankoop van THE blend en de DNA-kit. Start vandaag nog met jouw reis naar een gezonder en jonger leven!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *