PHYSALIS NATURAL COLD CARE HELPT JE DE WINTER DOOR!

Physalis Cold Care is een serie natuurlijke producten die helpen je weerstand tijdens de wintermaanden te behouden of zelfs verbeteren. En mocht je onverhoopt toch verkouden worden, dan heeft Physalis Cold Care effectieve natuurlijke producten om je te helpen herstellen en klachten als een lopende neus, kriebelende keel en verstopte luchtwegen te verlichten. Met de pure en effectieve kracht uit de natuur helpt Physalis Cold Care je de winter door!

Immuunsysteem, essentieel voor je gezondheid Je immuunsysteem dat ervoor zorgt dat je lichaam wordt beschermd tegen ziektes, bestaat uit twee delen: ✓ Het aangeboren immuunsysteem (natuurlijke weerstand), dat je o.a. beschermt tegen schadelijke indringers zoals virussen en bacteriën. ✓ Het aangeleerde immuunsysteem: het systeem in ons lichaam dat specifiek reageert op één ziekteverwekker per keer, via o.a. antilichamen en immuuncellen. Het immuunsysteem bestaat uit onder andere uit je huid, darmen, luchtwegen, witte bloedcellen, lymfestelsel en milt. Als je immuunsysteem optimaal werkt, krijgen ziektekiemen geen kans. Met echinacea en vitamine C van Physalis kun je hier je steentje aan bijdragen.

Physalis Echinacea forte – beschermt Door slechte weersomstandigheden, stress, vermoeidheid en tal van externe factoren krijgt onze natuurlijke weerstand het flink te verduren, zeker in de wintermaanden. Echinacea forte is een krachtig complex met plantenextracten, vitamine  C, vitamine D3, selenium en zink, die het immuunsysteem ondersteunen. Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) ondersteunt de natuurlijke afweer en bevordert het comfort van de bovenste luchtwegen. Yestimum® is een gistextract boordevol Bèta-glucanen die het immuunsysteem vanuit de darmen kunnen reguleren. Tot slot bevat Echinacea forte een extract van de Cistusroos dat zeer rijk is aan polyfenolen. Ook deze bijzondere stoffen kunnen helpen virusinfecties te voorkomen. Consumentenadviesprijs € 16,49 (30 tabletten)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *