Potjes, pilletjes, poeders. Waarom niet all-in-one?

Betere wereld afbeelding header

Proteïnepoeder, vitaminepillen, mineralen? Waarom niet all-in-one? Ben jij veel bezig met je gezondheid? Dan is de kans groot dat je keukenkastje overloopt van de potjes, pakjes en zakjes. Dat niet alleen, jij hebt waarschijnlijk een hele routine als het gaat om het nemen van je supplementen. En een daarbij behorende lijst aan webshops of fysieke winkels. Hartstikke zonde natuurlijk! Waarom stap je niet gewoon over op een totaaloplossing?

De Binky all-in-one Total Health

De Binky all-in-one Total Health is een shake die niet alleen bomvol eiwitten zit, we hebben er ook nog eens vitamines, mineralen en superfoods aan toegevoegd die bijdragen aan een gezond lichaam. We worden allemaal een dagje ouder.  Uit persoonlijke ervaring weten we dat herstel niet meer vanzelfsprekend is op een gegeven moment. Vanuit deze visie heeft Binky een product ontwikkeld dat bijdraagt aan je gehele gezondheid.

Door westerse kennis met oosterse geneeskunde te combineren hebben we een oplossing gecreëerd die holistisch gezien goed voor je is, dus niet alleen voor je spierherstel! De ingrediënten van Binky zijn zorgvuldig samengesteld door professionals. De Binky Total Health is trouwens ook beschikbaar als vegan variant, hier hebben we ook nog eens extra vitamine B12 aan toegevoegd!

We zijn ervan overtuigd dat onze combinatie van eiwitten, vitamines en superfoods zorgt voor een unieke reeks aan gezondheidsvoordelen. Zo hebben we onder andere Whey, Magnesium, Ashwaganda, Kurkuma, Zwarte peper, Ginseng, Collageen & Gember extract verwerkt in jouw zak Binky Total Health!

* Bestel direct of lees verder voor een unieke kortingscode!

De voordelen van Binky all-in-one

Ben jij benieuwd wat de voordelen van al die superfoods, mineralen en vitamines zijn? We hebben het even voor je uiteengezet!

Recovery: dankzij de whey eiwitten profiteer je met Binky van snel spierherstel na je work-out. Daarnaast hebben we magnesium triceraat toegevoegd om spierverkramping tegen te gaan.

Brain & Heart: Binky is niet alleen goed voor je spieren. Het ondersteunt ook nog eens je hart en hersenen. Zo vind je tussen de ingrediëntenlijst ook L-Tyrosine, Ginseng en Ashwaganda.

Bones & Skin: wist je dat er een gouden trio is als het aankomt op een gezonde huid en botten? Door een combinatie van collageen, hyaluronzuur en vitamine C profiteer je met ons all-in-one product van sterkere pezen, gewrichten, haren, nagels en tanden en een rimpelvrije huid.

Immune System: gezond blijven is helaas niet meer zo vanzelfsprekend. Iets wat de afgelopen jaren op een pijnlijke manier duidelijk geworden is. Daarom hebben we ook kurkuma, zwarte peper en Gember laten toevoegen die ons immuunsysteem een echte boost geven.

Probiotics: probiotica dragen bij aan een gezonde darmflora. Dit helpt bij verstopping en sommige vormen van diarree.

Extra toevoeging van vitamines: naast alle superfoods en mineralen hebben we ook vitamine D3 en vitamine C toegevoegd in onze all-in-one Total Health. Aan onze vegan variant hebben we ook vitamine B12 toegevoegd.

Binky’s missie

Binky is op een missie. We geloven in de kracht van ieder lichaam. Daarom kiezen we voor onze shakes pure ingrediënten, het liefst lokaal gesourced. Hierdoor dragen we niet alleen bij aan een gezonde samenleving, maar ook aan een gezonde aarde! Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van 100% recyclebare productverpakkingen en bioafbreekbare shakers.

Natuurlijk zijn we er nog niet, wij zijn ons ervan bewust dat er nog een hoop winst te behalen valt op het gebied van duurzaamheid. We houden onze oren en ogen daarom open en volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van sustainable packaging goed in de gaten. Zo blijven we onszelf continu verbeteren.

Ben jij ook een Bink(y), die goed voor zijn of haar lichaam zorgt? Bestel de all-in-one Total Health of Vegan Complete met de kortingscode BETERE WERELD voor 10% korting op je eerste bestelling!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *