Samen aandacht voor kanker!

kanker-lifestyledagen-Dr.Hauschka-Piece-of-Health-samen-aandacht

Op 22 en 23 november tijdens de Dr. Hauschka & Piece of Health Lifestyledagen

Dr. Hauschka en Piece of Health organiseren op 22 en 23 november een weekend vol ontspanning, inspiratie en informatie voor kanker en ex-kankerpatiënten. Deze Lifestyledagen vinden plaats op het Dr. Hauschka-hoofdkantoor in Rijswijk.

Als je kanker hebt of hebt gehad, dan heeft dat natuurlijk een enorme impact op je lijf, maar ook mentaal en emotioneel doet het veel met je. Sophia van Sorgen, oprichter van Piece of Health, weet daar alles van. Ze kreeg namelijk zelf twee keer kanker. Toen ze voor de tweede keer ziek werd, besloot ze haar levensstijl drastisch om te gooien. En met succes. Nu is ze gezond en gelukkig en zet ze haar kennis en ervaring in om andere patiënten te begeleiden tijdens en na het genezingsproces. Met Piece of Health organiseert ze workshops, retreats en individuele coaching.

kanker-lifestyledagen-Dr.Hauschka-Piece-of-Health-samen-aandacht

Tijdens de Lifestyledagen deelt ze in een lezing haar persoonlijke verhaal en geeft ze een workshop over voeding en detoxen. Er is namelijk zo ontzettend veel wat je, eventueel naast je behandeling, zelf kunt doen om het zelfhelende vermogen van je lichaam te versterken en je genezingsproces te ondersteunen. Het is wel heel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Kanker is een complexe ziekte en je behandeling, zowel medisch als complementair behoort afgestemd te worden op jouw persoonlijke situatie.

Vertrouwen op de innerlijke kracht, dat is ook het unieke van Dr. Hauschka. De huid- en lichaamsverzorgingsproducten bevatten heilzame plantenextracten. Bovendien gaat Dr. Hauschka ervan uit dat je huid het vermogen heeft zichzelf te verzorgen en te herstellen. Vandaar dat Piece of Health en Dr. Hauschka elkaar een warm hart toedragen, en elkaar willen aanvullen en versterken tijdens de Lifestyledagen. De aanwezige Dr. Hauschka Therapeuten geven deze dag gratis behandelingen en gezichtsverzorgingsworkshop. De benadering van Dr. Hauschka is holistisch. Jarenlange medische kennis en ervaring wordt toegepast in de ontwikkeling van cosmetica en make-up die een bijdrage levert aan een natuurlijk gezonde huid.

Kun jij als kanker of ex-kankerpatiënt wel wat positieve inspiratie gebruiken of heb je een vriendin, moeder, zus, buurvrouw of tante die je een inspirerende en ontspannen dag gunt? Meld jezelf of de ander dan aan via aanmedingen@dr.hauschka.nl voor vrijdag 14 november.

Je krijgt dan snel bericht of je bent uitgenodigd voor de Lifestyledagen in Rijswijk.

Ook in de rest van Nederland en België doet een groot aantal Dr. Hauschka Therapeuten mee aan dit initiatief en verzorgt gratis behandelingen speciaal ontwikkeld voor (ex)kankerpatiënten. Kijk op www.dr.hauschka.com welke therapeuten bij jou in de buurt meedoen. Je kunt jezelf ,een vriendin of familielid aanmelden. Je krijgt van de betreffende therapeut dan zo snel mogelijk reactie.

 

Lees ook:
Limited Edition Bronzing Powder van Dr. Hauschka
Dr. Hauschka komt dit voorjaar met de prachtige Chorus make-uplijn

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *