Sri Sri Ayurveda: jij staat centraal

ayurveda

Maak nu kennis met dit door WHO erkende, wetenschappelijke en holistische gezondheidssysteem!

Ayurveda, de traditionele Indiase gezondheidsleer, wordt door de World Health Organization (WHO) erkend als ’s werelds oudste wetenschappelijke en holistische gezondheidssysteem en krijgt steeds meer bekendheid in onze westerse wereld. Tijd voor een kennismaking dus. 

We leven in een moderne, dynamische maatschappij waarin vernieuwingen en veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Het natuurlijke ritme van je leven kan hierdoor verstoord raken. Ayurveda zorgt dat je weer in balans komt.
Ieder mens is uniek. Volgens ayurveda wordt de constitutie (prakriti) van elk persoon gevormd door vijf elementen in de natuur: aarde, water, vuur, lucht en ether. Je hebt dus als het ware een unieke streepjescode vanaf je geboorte. Bepaalde elementen hebben op jou meer invloed dan andere. De verhouding van deze elementen wordt benoemd in drie ‘dosha’s’: vata, pitta en kapha. Door een onbalans in de dosha’s wordt je natuurlijke ritme verstoord en kun je ziek worden.

Kiran Valsan, een van de B.A.M.S.-gediplomeerde ayurvedisch specialisten van Sri Sri Ayurveda:
“Iedere ziekte ontwikkelt zich in zes stadia en deze verlopen altijd in dezelfde volgorde. In de reguliere medische wetenschap worden diagnoses vaak pas gesteld als de ziekteverschijnselen zich in het vierde of vijfde stadium openbaren. Met een ayurvedische polsdiagnose (Nadi Pariksha) kunnen we ziektes al in het eerste en tweede stadium herkennen. Hoe eerder een ziekte in aanleg wordt ontdekt, des te gemakkelijker kunnen we haar behandelen en voorkomen dat zij zich ook daadwerkelijk manifesteert.”

Meer info?ayurveda

E-mail naar info@srisriayurveda.nl, bel: 06-11397334 of bezoek de site www.srisriayurveda.nl

Mail & Win

Een consult van Lita Dash of Kiran Valsan op één van de vele locaties in Nederland winnen? E-mail je naam, adres en telefoonnummer (zie ook ons privacy-statement) via onderstaand formulier, en maak kans op 1 van de 5 consulten met polsdiagnose ter waarde van € 55 (excl. eventuele voedingssupplementen, waarvan je zelf bepaalt of je dat wilt).

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *