Synofit CurcuPlus: voor een blijvend vitaal en gezond gestel!

Synofit introduceert CurcuPlus voor het verbeteren van je gezondheid

Synofit richt zich specifiek op het behoud en vitaliteit van ons lichaam: het bewegingsapparaat, pezen en gewrichten, de bloedcirculatie en heeft daarnaast een beschermende invloed op onze weefsels en cellen. Synofit garandeert een optimale kwaliteit door het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten in de productlijn.

Tekst: Danielle Grondman

Gezond en vitaal met Synofit CurcuPlus

Gezond en vitaal zijn, is een groot geschenk waar iedereen zuinig op is. Met voldoende beweging, een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht proberen wij ons lichaam in goede conditie te houden. De unieke vloeibare formule van Synofit CurcuPlus met Bio-Curcumine (Bio-CM100®) biedt een uitstekende ondersteunende werking op het behouden van de vitaliteit van ons lichaam. Curcumine is onder meer goed voor het hart, voor de huid, voor het zenuwstelsel, voor een gezonde vetopslag, voor de bloedcirculatie, voor de gewrichten en voor de lever. Daarnaast is het een krachtige antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.

De hoogwaardige natuurlijke ingrediënten van Synofit capsules

Curcumine wordt door middel van extractie gewonnen en bereid uit het actieve bestanddeel van de Geelwortel, de wortelstokken van de kurkumaplant (Curcuma longa). De stof is een antioxidant en heeft een ontstekingsremmende werking. In de Synofit CurcuPlus Capsules, is curcumine aanwezig in de vorm van Bio-CM100®.

De werking van Bio-Curcumine van Bio-CM100®

Bio-Curcumine is goed opneembaar door ons lichaam. Het is een 100 % natuurzuiver gewonnen product. Zo bevorderen de essentiële oliën uit de geelwortels de opname van curcuminoïden in ons lichaam. En deze hebben een positieve werking op onze cellen en het behouden van een vitaal lichaam. De Bio-Curcumine in de Synofit capsules bestaat voor 95% uit curcuminoïden, de actieve bestanddelen die door ons lichaam worden opgenomen. De curcuminoïden hebben, na inname van de capsule, een actieve werking van ruim 8 uur. Dit zorgt ervoor de curcumine goed door ons lichaam kan circuleren voor een optimale werking.
De capsules van Synofit zijn uniek door de samenstelling van het product. Synofit CurcuPlus staat garant voor een 6.37 x hogere biologische beschikbaarheid van vrije curcumine. Dit doordat er geen gebruik gemaakt wordt van zwarte peper en lecithine zoals in andere Curcumine producten.

magnesium olie voor soepele spieren

De kwaliteit van een supplement bepaalt in hoge mate
de tevredenheid van de gebruiker

Astaxanthine

De stof astaxanthine is afkomstig uit de Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis) en leeft voornamelijk in de arctische zeegebieden. Deze stof is een natuurlijke carotenoïde die de typische roze kleur geeft aan zalm, garnalen, kreeften en flamingo’s.
Astaxanthine is een zeer krachtige antioxidant. Het heeft een ontstekingsremmende en afweerversterkende werking; het gaat dyspepsie tegen, bevordert het spierherstel en uithoudingsvermogen. Daarnaast behoort Astaxanthine tot de krachtigste vrije radicalenvangers die onze natuur te bieden heeft. In de capsules van Synofit CurcuPlus is astaxanthine aanwezig van AstaReal®. AstaReal® garandeert een hoogwaardige kwaliteit. Het wordt geproduceerd in Zweden door gecultiveerde Bloedregenalgen; na een ‘groene fase’ produceren deze microalgen onder invloed van licht de Astaxanthine (’rode fase’).

Synofit CurcuPlus Capsules

Gebruik 1-2 capsules per dag. Advies: ’s ochtends en ’s avonds vlak voor de maaltijd een capsule innemen. Bij tevredenheid volstaat één capsule ’s ochtends vlak voor de maaltijd als onderhoudsdosering.
Synofit CurcuPlus Capsules zijn verkrijgbaar per 30 stuks.

Enkele andere producten van Synofit…

Voor gewrichten
Synofit Premium is een unieke vloeibare formule voor het behoud van gezonde gewrichten. Synofit Premium bevat Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad.

Voor botten
Synofit Bone Complex is een vloeibare formule voor het behoud van sterke botten. Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan.

Voor uitwendige verzorging
Synofit Gewrichts Gel is uitwendig te gebruiken voor gewrichten en spieren. Synofit Gewrichts Gel bevat o.a. Arnica, Groenlipmossel en Rozemarijnolie.

Bestel Synofit bij je apotheek, gezondheidswinkel of drogist.
Of kijk op www.synofit.nl

Meer over Synofit

Synofit Europe B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit Europe B.V. zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten en spieren. In 2017 is het merk SynoCare geïntroduceerd met natuurlijke producten die merkbare gunstige resultaten leveren op andere gebieden van de gezondheid (hart, cholesterol, bloedvaten en huid). Met deze uitgebreide range van nutraceuticals hopen ze een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Wist je dat?
Je huisdier ook Synofit kan gebruiken? Speciaal voor honden, katten en paarden is er Synopet, de vloeibare formule voor gewrichten van dieren.
www.synopet.nl

gelorevoice

Toon de 3 reacties
 1. Corry van Dongen schreef:

  Het lijkt mij een geweldig product, maar ik heb de ziekte van Crohn en mag géén middelen met nsaid erin.

 2. Corry van Dongen schreef:

  Het lijkt mij een geweldig middel, maar ik heb de ziekte van Crohn en mag niets met nsaid erin. Ik weet niet of dit in Synofit zit.

 3. Frank schreef:

  Dag Corry,
  Ik heb een doosje gewonnen op de website en heb er toen wat over gelezen. Er zitten enkel natuurlijke producten in en dacht wel dat het te combineren was met andere ontstekingsremmers. Je kan altijd contact opnemen met hun klantendienst en misschien geven ze je wel een bijsluiter mee die je mee kan nemen naar de huisarts ter controle. Mocht een bijsluiter niet lukken kan je hun ook de vraag stellen. Alvast succes en veel beterschap.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.