Tempocol: natuurlijk kruidengeneesmiddel met pepermuntolie

Je darmen uit de knoop

Altijd eerst nog even naar de wc, voor de zekerheid. En of je nu in een restaurant, bij iemand thuis of op kantoor zit: je weet altijd de kortste route naar het dichtstbijzijnde toilet.

Buikpijn, lichte darmkrampen en winderigheid – wie er last van heeft weet hoe pijnlijk, vervelend en zelfs gênant het kan zijn. Zo’n twee en een half miljoen Nederlanders weten er alles van. Om deze mensen de rust in hun buik terug te geven, is er nu Tempocol. Het is het enige kruidengeneesmiddel met pepermuntolie en bewezen effectief tegen buikpijn, lichte darmkrampen en winderigheid. 60 capsules voor € 14,95; www.tempocol.nl 

Mail & Win

Wie meer wil weten over de darmen en hun werking, is er het leuke, net verschenen boek: De Poepdokter van Nienke Tode-Gottenbos.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

9200000058018523

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *