Tiindi skinfood, 100% Raw, 0% synthetic

Tiindi skinfood is gemaakt van 100% onbewerkte biologische sheabutter en plantaardige koudgeperste olien, de Tiindi producten worden met de hand vervaardigt. Zo heeft jouw huid optimaal profijt van alle heilzame stoffen van dit buitengewone beautyproduct. Tiindi gelooft in een wereld waar gezondheid en schoonheid één is. 

Goud van de boom des levens

Tiindi betekent sheabutter in het Gambiaans. De Afrikaanse bevolking ontdekte dit geheime ingrediënt in de noten van de Boom des Levens, ook wel Karité boom genoemd. De heilzame boter is sinds eeuwen geroemd en geëerd door haar bijzonder heilzame en helende werking voor de huid. Alle producten van Tiindi bestaan uit plantaardige oliën en onbewerkte  biologische sheabutter. 

Laat je verrassen door de pure beauty producten van Tiindi.

100% raw, 0% fake

Alle producten zit bomvol vitamines, antioxidanten en doen daadwerkelijk iets voor je huid. De werkende stoffen zorgen voor intensieve hydratatie, verbetering van de bloedsomloop en optimale elasticiteit van de huid. 

Zero waste verpakkingen

Niet alleen de verzorgingsproducten maar ook de verpakkingen van Tiindi zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Tiindi gebruikt hoogwaardig violet glas voor haar verpakkingen. Dit zorgt voor een goede houdbaarheid van de producten en bescherming tegen UV licht. Alle potten en flessen van Tiindi zijn van recyclebaar glas. 

On a mission for a better world

Tiindi wil een wereld van bewustzijn en respect voor natuurlijke gezondheid en schoonheid creëren. Door te kiezen voor de producten van Tiindi, met enkel natuurlijke ingrediënten, zonder bewerking en dus zonder waterverspilling, gebruik van vervuilend plastic en giftige chemicaliën, dragen we samen bij aan gezonde leefomstandigheden. En een gezonde stralende huid. 

http://www.tiindi.nl

info@tiindi.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *