Veilig en verzorgend nagels lakken dankzij de ‘5-Free Formula’ van IDUN Minerals Nail Polishes

Zoveel stemmingen en gelegenheden, zoveel verschillende kleuren nagellak! IDUN Minerals biedt een rijk palet aan prachtige hoogglans kleuren in zowel diverse mooie nude tinten als kleurrijke statement kleuren. Eén ding hebben ze alle gemeen: ze zijn intensief verzorgend en vooral veilig qua samenstellingen, dankzij de ‘5-Free Formula’.

De IDUN Minerals Nagellakken hebben prachtige kleuren die lang blijven zitten dankzij de ‘long lasting’ textuur met een sublieme hoogglans. Niet alleen zorgen ze voor rijke kleuren op de nagels, maar de formules verzorgen de nagels tevens op basis van mineralen, vitaminen en voedende amandelolie. De IDUN Minerals Nagellaklijn bevat ook een glanzende Base Coat (‘Kristall’) en Top Coat (‘Diamant’) voor het mooiste en lang houdende eindresultaat.

Verzorgende en veilige texturen op basis van de ‘5-Free Formula’

De ‘5-Free Formula’ is een relatief nieuwe term binnen de wereld van nagellakproductie. Het betekent dat alle IDUN Minerals nagellakken zijn ontwikkeld zónder de onderstaande vijf schadelijke ingrediënten die in diverse nagellakmerken nog wel steeds worden gebruikt:

  • Tolueen: Dit oplosmiddel heeft niet alleen een heel sterke geur, inhalatie ervan is niet aan te raden omdat deze chemische stof kan zorgen voor misselijkheid, duizeligheid en vermoeidheid.
  • Dibutylftalaat: Ftalaten zijn weekmakers, die bekend staan vanwege hun mogelijk hormoonverstorende eigenschappen in het lichaam.
  • Formaldehyde: Aldehyden zijn reactieve verbindingen die samen gaan met een hoge toxiciteit. Deze stof kan onder andere ademhalingsproblemen, astma, gevoelige ogen, hoofdpijn en huidirritaties veroorzaken.
  • Formaldehyde Hars: Een derivaat van formaldehyde, dat onder meer allergische huidreacties kan veroorzaken.
  • Kamfer: Deze stof verzoorzaakt vaak een gele verkleuring van de nagels en onttrekt belangrijke voedingsstoffen aan de nagels.

Over IDUN Minerals

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyper-allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts. IDUN Minerals bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.

Distributie, waar te koop en verkoopprijzen:

De producten van IDUN Minerals worden in de Benelux op de markt gedistribueerd door Nibevo International uit Budel.

Advies verkoopprijzen:

  • IDUN Minerals Nail Polishes       €  9,95/stuk

Waar te koop?

 

De producten van IDUN Minerals zijn verkrijgbaar bij diverse G&W Winkels, professionele schoonheidssalons en huidverbeteringspraktijken.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen is er de website: www.idunminerals.nl

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *