De verzachtende werking van pure honing

dermagiq

Honing in je huidverzorgingsproducten? Jazeker! Pure honing is rijk aan enzymen, en die werken verzachtend voor je huid. Vooral goed als je wat huidprobleempjes hebt.

Al sinds de oudheid staat pure, enzymrijke honing bekend vanwege de helende eigenschappen. Natuurlijke antioxidanten en enzymen zuiveren en kalmeren de huid, waardoor deze weer zacht aanvoelt. De producten in de huidverzorgingslijn van Dermagiq bevatten hoge concentraties honing. We lichten er graag twee producten voor je uit.

Voetverzorging

‘Dermagiq Foot’ is een hydraterende voetencrème met honing voor intensieve verzorging bij kloofjes. Door de toevoeging van ureum blijft je huid elastisch en in een goede conditie, terwijl extracten van kamille vermoeide voeten ontspannen. Het verkoelend effect en frisse geur van de crème voorkomen ook nog ’s een onaangename voetgeur.

Dermagiq Body Wash Dermagiq Foot

Body Wash

De honing in ‘Dermagiq Body Wash’ brengt de huid -je grootste orgaan- weer heerlijk tot rust. Een droge huid verliest een deel van haar beschermende kracht. Echt zonde want het is zo gemakkelijk te voorkomen: de extracten van Aloë Vera in de pH-neutrale Body Wash hydrateren je huid. De subtiele geur komt door de toevoeging van lage concentraties non-allergene parfums.

Meer info en de gehele lijn vind je op www.dermagiq.com

Mail & Win

Wil jij deze heerlijke verzorgingsproducten zelf uitproberen?
Vul hieronder je gegevens en motivatie in en maak kans op 1 van de 15 setjes (DermagiQ Foot + Body Wash) Vergeet vooral ook niet om Dermagiq op Facebook te volgen!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte, en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *