Verzorg je haar op een natuurlijke manier met deze 9 wereldse producten.

Arganolie verzorgende olie

Bij de drogist kun je tegenwoordig uit een heel scala aan haarproducten kiezen. Het is echter bijzonder eenvoudig om zelf in de keuken aan de slag te gaan voor een stralende look.

Zo weet je niet alleen welke ingrediënten je precies in je haar gebruikt, maar bespaar je ook behoorlijk wat in de portemonnee!
Ontdek in dit artikel met welke negen wereldse producten je jouw haren gezond kunt houden.

1. Kokosnoot olie uit India

Vrouwen uit India hebben vaak prachtig lang en glanzend haar. Zij weten dus als geen ander hoe ze hun haar goed moeten verzorgen. Het geheim? Kokosnoot olie.
Om ook mooi glanzend haar te krijgen hoef je slechts éénmaal per week verwarmde kokosnoot olie op je hoofdhuid te masseren. De volgende ochtend spoel je de olie uit je haar.

kokosolie

2. Eiwit en avocado uit Colombia

In Colombia wordt het ideale haarproduct gecreëerd door twee eiwitten te mengen met een halve geprakte avocado.
Door dit mengsel vijftien minuten in het haar te laten trekken, wordt je haar super glad. Dit komt door de vitamine B en E in de eiwitten en avocado.

3. Cactus uit Jamaica

Door zonlicht of hitte kun je haar behoorlijk uitdrogen en beschadigen. In Jamaica hebben ze hier iets op gevonden: cactusolie.
Cactusolie bevat diverse gezonde omega vetten. Deze vetten zijn helend, zorgen voor goede haargroei en houden je haren zijdezacht.

4. Aloë Vera uit de Filipijnen

In de Filipijnen wordt Aloë Vera gebruikt voor lang en glanzend haar. Aloë Vera beschermt je hoofdhuid en geeft je haar een mooie glans. Ook helpt Aloë Vera tegen jeuk en een droge huid.

5. Eucalyptusolie uit Australië

De Australiërs weten wel raad met eucalyptusolie. Slechts enkele oliedruppels zorgen voor gezond haar zonder roos.
Je kunt eucalyptusolie bij de shampoo gebruiken of op je hoofdhuid smeren. Laat het echter niet te lang zitten in verband met de vettigheid.

Arganolie verzorgende olie

6. Sardientjes uit Guayana

Sardientjes smaken niet alleen lekker, ze blijken ook goed te zijn voor je haar!
De sardientjes bevatten omega-3 vetten die zorgen voor mooi glanzend haar en daarnaast stimuleren de sardientjes ook nog eens de haargroei!
Je hoeft de sardientjes natuurlijk niet in je haar te smeren. Je kunt de vis gewoon opeten voor mooi glanzend haar als resultaat.

7. Camelia olie uit Japan

Veel vrouwen in Japan beschikken over zacht en glanzend haar door camelia olie. Deze olie wordt gewonnen uit de zaden van de vrucht die groeit aan een speciale soort, oliehoudende, theeboom.
De olie bevat veel vitamine A, B,C en E en bevorderd niet alleen de haargroei maar ruikt ook nog eens heerlijk!

8. Olijfolie en yoghurt uit Italië

De Italiaanse dames hebben hun eigen recept ontwikkeld voor stralend haar. Zij mengen volle yoghurt met een theelepel olijfolie.
De olijfolie en yoghurt hoeven slechts even in het haar te trekken. Daarna kan het haar het beste met koud water weer uitgespoeld worden.
Na 1 behandeling ziet het haar er al stralend uit.

9. Arganolie uit Marokko

De Amazigh vrouwen in Marokko zijn al jarenlang bekend met Arganolie. Dit wondermiddel wordt ook wel “het goud uit Marokko” genoemd en wordt wereldwijd steeds meer toegepast.
Je kunt arganolie o.a. als haarmasker of haarserum gebruiken voor een volle glanzende bos haar.

Ga zelf aan de slag met deze wereldse tips!

Door deze wereldse producten weet je nu wat de mogelijkheden zijn om jouw haar het beste te verzorgen op een natuurlijke manier.

Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Of wil je meer informatie over arganolie? Lees dan hier verder over dit bijzondere product.

Als je haar maar goed zit, toch?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.