Verzorg je lippen met Dermagiq lipcare

CBD Crème

Tijdens de nog gure dagen kun je maar beter zorgen dat je een fijn product voor je lippen bij de hand hebt. Wanneer je last hebt van droge lippen of lipblaasjes is er de lipcare stick van Dermagiq.

Natuurlijke bescherming van je lippen

Dermagiq® lipcare is samengesteld uit 100% plantaardige oliën en vetten. Door de anti-oxidanten afkomstig uit honing, castorolie, vitamine E en betacaroteen biedt de lipcare bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals UV. De vetten en oliën zoals aanwezig in Candellila-was, sheabutter en palmwas beschermen de lippen tegen uitdroging en houden vocht vast. De actieve bestanddelen uit honing en calendula zijn verzachtend bij schrale lippen en lipblaasjes. Door de verzorgende en voedende werking is Dermagiq® lipcare uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van de lippen. Dermagiq® lipcare smaakt naar een vleugje honing en bevat alleen plantaardige bestanddelen.

Wetenschappelijke verzorging met honing in de basis.

Dermagiq heeft meer producten voor je beschadigde huid, voor wondjes, bij eczeem, voor je handen, voeten en dus ook je lippen. Alle producten zijn op wetenschappelijke basis ontwikkeld en getest zonder dierproeven. Ga naar www.dermagiq.nl voor meer informatie over alle producten en de verkooppunten.

Meer lezen:

> Welkom in de wereld van Dermagiq®
> In De Groene Stoel: Dermagiq verzorgingsproducten

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.