Vier de feestdagen met Bee natural cosmetics van de Traay

traay man

Hoe leuk is het om een dierbare een cadeau te geven?

Dat vonden ze bij de Traay een goede reden om 2 leuke geschenksets te maken met een bad & douche 250 ml en bijpassende body milk 150ml. In de meest favoriete geuren lavendel & sinaasappel en rozen.

De 2 producten zijn verpakt in een kwalitatief en vrolijk doosje dat kan worden gebruikt om allerlei spulletjes in te bewaren. Daar heb je lang plezier van en is ook nog duurzaam!

Adviesprijs: €11,90

 

Bee natural cosmetics, nu ook voor mannen
Natural cosmeticsNatural CosmeticsNatural Cosmetics
De Traay heeft nu ook een heerlijk product voor mannen geïntroduceerd! Een hair & body wash voor onder de douche waarmee je je haar en lichaam in 1x kan wassen.
Gemaakt met milde wasactieve stoffen, biologische honing van de Traay en andere natuurlijke ingrediënten zoals biologische essentiële olie of extract. Natuurlijk BDIH gecertificeerd!

 

Verkrijgbaar in 3 opwekkende varianten om de dag vol energie te beginnen: eucalyptus, rozemarijn en verveine. Adviesprijs tube 200ml: € 5,95 

Kijk voor nog meer heerlijke producten op:
www.beenaturalcosmetics.com

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de tien winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *