Vijf opties als je thuis wil gaan trainen

Vijf opties als je thuis wil gaan trainen

We zijn allemaal wel op de hoogte dat sporten gezond is. Maar hoe blijf je nou fit tijdens de pandemie? Thuis aan de slag gaan is dat een goede keuze. Maar wat kan ik dan doen vraag je je af? Lees snel verder voor wat suggesties!

1. Yoga

Hou je van een wat rustigere workout? Dan is yoga ideaal! Door middel van balans en je ademhaling is het de bedoeling in verschillende posities te gaan staan. Middels yoga ontwikkel je flexibiliteit, rust en balans.

2. High Intensity Interval Training

High Intensity Interval Training ofwel HIIT is erg populair om je gehele lichaam mee te trainen. Tijdens deze workout is het de bedoeling dat je in korte tijd hoge inspanning levert met elke keer een mini pauze. Omdat deze vorm van training eenvoudig uit te voeren is, is hij ideaal om thuis te trainen!

3. Home workouts

Op youtube kun je ontzettend veel workouts vinden waarmee je een bepaald gedeelte van je lichaam train of juist je gehele lichaam. Dit kan zowel met als zonder extra middelen. Wel kan een training met extra attributen het wat zwaarder maken, denk bijvoorbeeld aan weerstandsbanden. Het leuke hieraan is dat je veel kunt afwisselen!

4. Krachtstation

Als je aan de slag wil gaan met het behouden van je kracht of juist het vergroten van je spieren dan is een krachtstation de perfecte oplossing. Ze komen in vele soorten en maten en vaak hebben ze ook multifunctionele opties waarmee je bezig kan gaan. Tunturi heeft bijvoorbeeld een groot assortiment aan krachtstations.

5. Crosstrainer

Hou je van wandelen maar heb je soms gewoon geen zin om uit huis te gaan en zoek je vervanging, dan is een crosstrainer een echte aanrader. Het fijne van dit apparaat is dat je gehele lichaam in beweging is en elke spier getraind zal worden. Je tilt wandelen tot een hoger niveau maar kan dit wel toen terwijl je lekker tv kijkt. Klik hier om je sportattributen te kopen voor in huis!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *