Vlierbessen, als de R in de maand zit

De zwarte vlierbes is een vruchtje dat we allemaal kennen, vaak zelfs uit de eigen achtertuin: de Sambucus Nigra. En dat is goed nieuws, want het is supergezond voor iedereen! 

Vlierbessen3In de lente verschijnen geurige, witgele bloemschermen en in september rijpen trossen glanzende, zwarte bessen. De vlierbes heeft een rijke geschiedenis. Zo beschreef Hippocrates (400 v. Chr.) het en referenties over deze vlierbes kunnen getraceerd worden naar de Egyptenaren. Ook de Grieken namen het mee tijdens veldslagen voor het immuunsysteem van hun leger. En veel van onze overgrootmoeders maakten in het najaar siroop van vlierbessen om in de winter te gebruiken.

Natuurlijke gezondheid

Vlierbessen bevatten van nature flavonoïden. Bij het bijzondere productieproces van Sambucol® worden de natuurlijke gezondheidsvoordelen van de vlierbes behouden. Sambucol® bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en de veiligheid is klinisch getest.

Het hele gezin fit de winter door

Sambucol® bevat een gestandaardiseerd en geconcentreerd extract uit de zwarte vlierbes. Door het immuunsysteem te stimuleren, wordt het natuurlijk afweersysteem van je lichaam bevordert. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten en ook speciaal voor kinderen.

Sambucol Kids Kautabletten met beertjesTevreden gebruikers

Moeder Susan hierover: “Ik heb drie kinderen, waar met name de middelste van 6 een lastige eter is. Veel nieuwe dingen weigert ze te proberen, een veelgehoorde opmerking van haar ‘Maar dat lust ik niet’. Ondanks dat ze de nieuwe dingen echt nog niet geprobeerd heeft. Vast heel herkenbaar bij veel ouders. Voedingssupplementen krijg ik er al helemaal niet in bij haar. Ondanks dat ze er vaak uitzien als een snoepje laat ze zich daarmee niet verleiden. Totdat ik haar de Kauwtabletten van Berry de Vliesbes liet zien en ze ook van Berry de Vlierbes een knutselplaat kreeg. “Hé, die Berry ziet er leuk uit! Smaakt ie net zo lekker als hij er uit ziet?” En ja hoor, ze probeert hem en vindt hem nog lekker ook! Nu neemt ze elke dag zonder problemen vanuit zichzelf een beertje van Berry de Vlierbes.”

Ook Roos bevalt het goed: “Ons gezin is al jaren fan van Sambucol! Wat leuk dat er ook een Facebookpagina is en ik zag op de site dat het assortiment ook flink uitgebreid is. Ik heb namelijk net een vriendin die met haar gezin in de lappenmand zit en heb haar Sambucol aangeraden!”

Mail & Win

Update: De Mail&win is inmiddels afgerond en de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.
Niet gewonnen? Volg ons snel op Facebook (dat brengt geluk:-) en blijf op de hoogte van de volgende acties!

Vul je gegevens hieronder in, volg Berry de Vlierbes op Facebook en maak kans op 1 van de 5 setjes Sambucol Original twv. € 12,95 en Sambucol Kids Kauwtabletten twv. € 10,95.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *