Waarom worden de Phonak hoortoestellen aanbevolen?

Over de hele wereld hebben ontzettend veel mensen last van hoorproblemen of slechthorendheid. Dit is natuurlijk met name het geval onder de ouderen, maar ook steeds meer jongere mensen krijgen dergelijke problemen. Gehoorverlies kan namelijk op een aantal manieren veroorzaakt worden. Daarnaast kan het op meerdere manieren opgelost worden, al zal dit naar alle waarschijnlijkheid gedaan worden met een soort gehoorapparaat. Een populair merk onder de hoortoestellen is Phonak. Het combineert innovatie, moderne technologie en hoge kwaliteitseisen en wordt dus ook gezien als een toonaangevende producent op dit gebied. Voor alle hoorbehoeften heeft Phonak eigenlijk wel een oplossing. 

Missie

Phonak heeft een zeer duidelijke missie: het wegnemen van de barrière tussen mensen met hoorproblemen en hun vrienden en familie. Het Zwitserse bedrijf is er dan ook van overtuigd dat het iemands gehoor wil herstellen omdat het een enorm groot effect kan hebben op de leven van de klant. Phonak is dan ook druk bezig om het stigma dat bij gehoorverlies hoort te doorbreken. Het wil dus de gehoorapparaten inburgeren, wat inmiddels ook gelukt is met contactlenzen en brillen. Dit zou in principe ook moeten, want er is eigenlijk helemaal geen verschil. De hindernissen die slechthorenden ondervinden moeten dus weggehaald worden volgens Phonak.

Technologieën

De hoortoestellen van Phonak maken gebruik van nieuwe en innovatieve technologieën. Voortdurend is de onderneming actief om de grenzen van technologie op te zoeken. Zo heeft het onlangs een technologie genaamd AutoSense OS ontwikkeld. Ditzelfde geldt ook voor directe connectiviteit en oplaadbaarheid. AutoSense OS is erg speciaal. Het voelt namelijk elke 0,4 seconde de geluiden van je omgeving aan. Het zal dan je hoortoestel bijstellen indien dit nodig is. De gehoorapparaat wordt dus aangepast op basis van de geluidsomgeving. Dit is het geval als je thuis bent, maar dus ook tijdens een concert of als je op visite bent. 

Marvel

Eén van de populaire gehoorapparaten van het merk is de Phonak Marvel. Deze hoortoestellen zijn multifunctioneel. Het combineert namelijk een fantastische geluidskwaliteit met alle innovaties die Phonak in de laatste jaren heeft ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat het meer gemak oplevert voor de gebruiker, waardoor ze direct ook een stuk meer tevredenheid opleveren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je smartphone te koppelen met je gehoorapparaten. Een los kastje om je nek is daarbij niet nodig. Op deze manier kun je muziek en telefoongesprekken direct streamen naar je hoortoestellen, wat natuurlijk erg handig is.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *