Wanneer zweten een probleem wordt…

Maak een eind aan overmatig transpireren

Transpireren is een normaal verschijnsel; het lichaam zorgt zo voor een optimale regulatie van de lichaamstemperatuur. Meestal verdampt het zweet onmiddellijk bij het verlaten van het lichaam en merken we er dus weinig van. Overmatig zweten (hyperhidrosis) is te herkennen aan veel zweten zonder inspanning en de gevolgen hiervan worden vaak onderschat. Deze aandoening kan namelijk leiden tot emotionele en psycho-sociale problemen. Gelukkig is er in veel gevallen wat aan te doen!
ZufiaHcUrwKH90i9ly171ISgXLHbmHzBmegLbBQhaFI

De meeste deodorants hebben weinig of geen effect op de aanmaak van zweet maar maskéren slechts tijdelijk de onaangename geur. Het zweten wordt niet verminderd.

Antiperspirants
Antiperspirants bevatten aluminium chloride. Dit bestandsdeel sluit de zweetkanaaltjes gedeeltelijk af (door zogenaamde poral plugs) en voorkomt zo het overmatig zweten. Het vocht wordt vervolgens getransporteerd naar plaatsen in het lichaam waar vochtafscheiding gemakkelijker kan plaatsvinden, zoals de nieren. SweatStop is vernieuwend op dit gebied: na 1 tot 4 applicaties kunt u al positieve resultaten verwachten en het assortiment bestaat uit een roller, spray, lotion en stick met verschillende sterktes. Een geschikte oplossing dus voor bijna elke behoefte en elk lichaamsdeel! Het is belangrijk om SweatStop altijd vóór het slapengaan aan te brengen! De zweetklieren zijn tijdens de slaap het minst actief en daardoor het meest ontvankelijk voor een antiperspirant. SweatStop maakt een eind aan overmatige transpiratie en het ontstaan van nare luchtjes!

yovRU82En9-v_Z1VtipWv-8O_SlC5nWZ7zR3qy7KI6Y

Voordelen
Na enkele dagen resultaat
Aanbevolen door dermatologen
Voel je vrij, droog en ontspannen
Geen zweetvlekken meer in kleding
Met zacht verzorgende aloë vera
Een geschikt product voor elke behoefte
Dermatologisch getest als ‘zeer goed’
Aantrekkelijk geprijsd (Bij gemiddeld gebruik gaat 1 flacon van 100 ml ruim 1 jaar mee)

SweatStop is te bestellen via de betere drogist of apotheek, en leverbaar via www.vanderbendshop.nl

YAYDNsP3f34BaoVdpC6wnfZZmSJqKxIkAcIZ62fnBY4

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *