Wat is Deugdenyoga? Voor meer moed, liefde of dankbaarheid in je yogales.

deugdenyoga

Dolfijn Wellness

Op een werkelijk prachtige plek aan het water in Amsterdam vind je yogaschool Dolfijn Wellness van Patty Jongemaets.  De tweede locatie is in Pego, Spanje.

Je kunt bij ons terecht voor yogalessen, yoga opleidingen, yogaworkshops en kinderyoga. Wij zijn de bedenkers van deugdenyoga. Een bijzondere vorm van yoga waarbij we innerlijke krachten zoals moed, begrip en liefde heel bewust verwerken in de yogalessen. Hierdoor krijgt de yoga beoefening meer diepgang. Bovendien word je je bewust van al je innerlijke kwaliteiten en leer je hoe je die kunt laten schijnen, ook nadat je van de yogamat bent gestapt.

deugdenyoga

Deugdenyoga als verrijking van de yogalessen

Deugdenyoga is een bijzondere vorm van yoga, ontwikkeld door Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness. Deugden zijn innerlijke krachten, kernwaarden die we met onze ziel tot uitdrukking brengen. Denk bijvoorbeeld aan moed, liefde, integriteit en dankbaarheid. Tijdens de yogales sta je als docent uitgebreid stil bij één bepaalde deugd, onder meer met houdingen en meditaties. Deugdenyoga gaat dieper en zorgt voor meer bewustwording dan een gewone yogales. Voor meer informatie: deugdenyoga.nl.

Deugdenyoga verbindt

Bij Dolfijn Wellness in Amsterdam volg je de eerste (en op dit moment enige) officiële beroepsopleiding Deugdenyoga in Nederland. Deugdenyoga is een enorme verrijking voor de yogapraktijk. Iedereen heeft baat bij deze vorm van yoga. Deugdenyoga kun je ook inzetten voor het verlichten van rug-, nek- en schouderklachten, of wanneer iemand zijn of haar lichaamshouding wilt verbeteren. Deugdenyoga verbindt mensen met elkaar en helpt bij het verder verdiepen van oefeningen zodat leerlingen de yogalessen intenser beleven.

Deugdenyoga Docentenopleiding, 200 hrs:

Versnelde 15-daagse mei 2017 : 22 april tot en met 7 mei kan je de Versnelde Deugdenyoga Docenten opleiding doen. Vrij op koningsdag en 5 mei. Examendag is 17 juni.

De reguliere opleiding start in september 2017.

Voor meer informatie over Deugdenyoga kan je kijken op www.dolfijnwellness.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *