Eén waterfiltersysteem voor het héle huis. Nu tijdelijk met korting! 

sodastream

Waarom wel letten op wat je eet, maar niet wat je drinkt?

Biologisch en gifvrij eten, maar niet letten op wat je drinkt? Dat kan echt een heel stuk beter; want is het steeds duidelijker geworden dat ook de waterkwaliteit sterk achteruitgaat. Onderzoeken laten zien dat onder meer medicijnresten, pesticiden, herbiciden en drugs achterblijven in ons water. Daarnaast zorgt de onnatuurlijke behandeling en levering van het water dat de natuurlijke kwaliteit van het water vergaat. Maar.., er is goed nieuws!

waterfiltersysteem

Charles Spier, oprichter Aqua Purica

Charles Spier, oprichter van het Nederlandse Aqua Purica, heeft een waterfiltersysteem ontworpen dat àl het water in het hele huis behandelt, om weer natuurlijk, zuiver en gezond (drink)water te verkrijgen.
Het water wordt door dit systeem gefilterd van alle ongewenste stoffen; bovendien, het water in jouw huis wordt veel ‘vitaler’. Het krijgt weer zijn oorspronkelijke, natuurlijke kwaliteit.

Het waterfiltersysteem dekt al jouw waterbehoefte, in je hele huis dus. En dat voor een laag jaarbedrag. En om dit nog aantrekkelijker te maken voor je, als lezer van DeBetereWereld, ontvang je € 299 korting.
(Actie geldt voor de eerste 100 lezers, en loopt tot en met 31 mei.)
Vraag direct info aan: www.aquapurica.nl/beterewereld

Lees hier alles over het waterfiltersysteem

Over vitaal water, gezondheid en één oplossing voor het hele huis, ging ik in gesprek met Charles. Lees het volledige interview in onze April/Mei-krant (pag 4 en 5).

Eén oplossing, nu met heel veel voordeel

  • Water is de basis van al het leven; gezondheid start met zuiver en vitaal water!
  • € 299 voordeel
  • Ontvang €149 korting bij aanschaf van het waterfiltersysteem (goed voor het gehele huis), plus 1 gratis extra filter twv. €149.
  • Slechts 100 systemen beschikbaar voor deze actie. Geldig tot 31 mei 2017. Vraag daarom direct info aan: www.aquapurica.nl/beterewereld
    .
waterfiltersysteem

Water is de basis van al het leven. Gezondheid start met zuiver en vitaal water

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *