Weleda Intensieve Crème voor de Man

NIEUW: Natuurlijke kracht voor de mannenhuid.

De tijd dat mannen geen gezichtsverzorging of enkel de crème van hun vrouw gebruikten is definitief voorbij. Het mannensegment groeit op dit moment harder dan de totale cosmeticamarkt1). Pionier in natuurcosmetica Weleda speelt hierop in door haar mannenlijn uit te breiden met Intensieve Crème voor de Man, voor de normale tot (zeer) droge huid. Een intensieve voeding, perfect voor de gure wintermaanden!

weleda man creme intensBack to nature
Het mannensegment groeit, maar in tegenstelling tot het grote aanbod natuurlijke vrouwenhuidverzorging is er nauwelijks natuurlijke gezichtsverzorging voor de man. Intensieve Crème voor de Man van Weleda is daarom een welkome aanvulling op het assortiment.
Net als alle producten van Weleda bevat deze crème uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten als jojobaolie, sheaboter, cacaoboter, hamamelis en heemstwortel. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd om hun verzorgende, langdurig hydraterende en verzachtende eigenschappen. Bovendien geven de natuurlijke etherische oliën het product een frisse en kruidige geur.

Nieuwe intensieve formule
Naast Hydraterende Crème voor de Man met een lichte en vloeibare textuur, komt Weleda nu met een nieuwe formule!
Een rijke, snel intrekkende dag- en nachtcrème voor de normale tot (zeer) droge huid, wat dit product ook zeer geschikt maakt voor de oudere huid. De crème verzorgt mild, hydrateert langdurig en maakt de huid zacht en soepel. Ook ondersteunt de crème de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en brengt deze in balanscreme man weleda intens. Opbrengen na het scheren vermindert aantoonbaar een trekkerig gevoel: onafhankelijk onderzoek wijst uit dat de huid na vier weken 33 procent meer is gehydrateerd.

Specifieke gezichtsverzorging voor de man

De mannenhuid heeft een andere verzorging nodig dan de vrouwenhuid. Kim Goppel, specialist gezichtsverzorging bij Weleda: ‘De huid van de man is grover, dikker en vetter dan de huid van de vrouw, maar droogt door dagelijks scheren sneller uit en is daardoor vaak ook gevoeliger. Het is daarom belangrijk om de huid te verzorgen met zachte, huidvriendelijke producten. Puur natuurlijke producten verzorgen mild en sluiten de huid niet af, zoals veel synthetische producten doen, maar laten haar ademen.

De complete herenlijn van Weleda bestaat nu uit de volgende producten:

weleda man
Nieuw: Intensieve Crème voor de Man

verzorgt intensief en beschermt de normale tot (zeer) droge rijpere huid. Adviesverkoopprijs 30 ml € 12,95


Hydraterende Crème voor de Man

is een lichte en makkelijk op te brengen crème die fris ruikt. Biologische sesam- en jojobaolie voeden en hydrateren de huid.
Adviesverkoopprijs 30 ml € 11,43

weleda man
Aftershave Balsem

werkt sterk vochtregulerend en maakt ook een droge en geïrriteerde huid weer zacht en soepel. Heeft een subtiele, frisse geur van kamille, mirre en etherische citrusolie en is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Adviesverkoopprijs 100 ml € 12,96

weleda man
Scheercrème

Een zachte, smeuïge scheerzeep op basis van plantaardige oliën en kruidenextracten, die verzacht en een ruwe huid voorkomt. Maakt de huid glad, zodat deze tijdens het scheren zo min mogelijk wordt geprikkeld.. Adviesverkoopprijs 75 ml € 5,95

Intensieve Crème voor de Man is verkrijgbaar vanaf 5 november o.a. bij natuurwinkels, zelfstandige logoi weledadrogisten, Etos, De Tuinen, DA, D.I.O. en EkoPlaza. Dermatologisch getest.

1) 19,8% van alle verzorgingsproducten die de man koopt, betreft mannencosmetica. Een belangrijk groeisegment binnen mannencosmetica is
gezichtsverzorging.
Bron: Jaarverslag 2011 XL, Nederlandse Cosmetica Vereniging

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *