Welkom in de wereld van Dermagiq®

Photo by rawpixel on Unsplash

Een natuurlijke leider op het gebied van huidverzorgingsproducten

DERMAGIQ® SKIN

Dermagiq Skin bevat een huidversterkende basiscrème in combinatie met zuivere enzymrijke honing. De goed smeerbare crème brengt de geïrriteerde huid tot rust en stimuleert een snel herstel van wondjes. De enzymrijke honing zorgt voor een effectieve bescherming tegen infecties, die kunnen ontstaan door krabben bij onder andere eczeem. Dermagiq Skin is geschikt voor alle leeftijden. Dermagiq Skin bevat geen conserveringsmiddelen, maar is gesteriliseerd om bacteriën en bacteriesporen te doden. Daarom is Dermagiq Skin ook veilig voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Te gebruiken voor: wondjes, brandwondjes, insectenbeten, bij eczeem, huidbeschadigingen, schaafwonden, oppervlakkige wondjes

Meer Dermagiq?

Dermagiq heeft hiernaast ook dag en nachtcrème, verschillende natuurlijke producten voor je intieme zones en de ‘Tip’: een handige stift met milde vloeistof tegen puistjes, meeëters en rode plekjes. Al deze crèmes zijn huidvriendelijk en veilig in gebruik.

De achtergrond van het merk

Het merk Dermagiq behoort toe aan Bfactory, een bedrijf dat continu streeft naar verbetering van zijn wond- en huidverzorgingsproducten. Bfactory is ontstaan aan Wageningen Universiteit (NL), waar de kennis over de bevordering van wondgenezing door middel van in honing aanwezige enzymen is ontwikkeld. Oprichter Tineke Creemers heeft zich jarenlang beziggehouden met de vraag welke planten en nectar zorgen voor een optimale samenstelling van de honing, voor een zo doeltreffend mogelijke ondersteuning van de genezing van lastige, geïnfecteerde en chronische wonden. 

Dit heeft erin geresulteerd dat het assortiment van Bfactory producten omvat waarvan een aantal zijn geregistreerd als medische producten (medische hulpmiddelen), voor zowel mensen als dieren, alsook cosmetische producten die zijn geregistreerd conform Europese regelgeving.

Uitgangspunten: 

  • Wij ontwikkelen producten die goed zijn voor zowel de mens als de natuur
  • Voor Dermagiq producten wordt gebruikgemaakt van de wondermooie krachten van de natuur, zonder het respect voor de natuur te verliezen
  • Wij beperken de impact van onze activiteiten en onze producten op het milieu
  • Wij meten de impact op het milieu en proberen deze continu te verminderen
  • Wij helpen, waar wij kunnen, groepen mensen die dat nodig hebben (bijvoorbeeld door mensen in dienst te nemen die moeilijk toegang krijgen tot de arbeidsmarkt)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *