WIN een HORMOON YOGA workshop met Lizzy Wakefield

LIZZY: ”Mijn dochter en zoon (wat een rijkdom!) heb ik aan de beoefening van Hormoon Yoga te danken.” Vanuit deze persoonlijke ervaring met Hormoon Yoga is Lizzy (gezondheidspsycholoog en yogadocente) zelf de opleiding gaan volgen bij Dinah Rodrigues, die deze yogamethode heeft ontwikkeld. En in 2014 heeft Lizzy een eigen praktijk Hormoon Yoga geopend.

WAT IS HORMOON YOGA?

De oefeningen van de Hormoon Yoga serie hebben effect op het gehele lichaam, maar in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen. Bij een behandeling door middel van medicatie komt dit van buitenaf. Bij je lichaam bij Hormoon Yoga activeer je zelf je lichaam en herstelt het hierdoor zichzelf.

Voor wie? Specifiek voor vrouwen met hormoongerelateerde klachten; overgang (tijdens en na), kinderwens, PCOS of menstruatieproblemen. Ook behulpzaam tijdens een IVF-procedure. Hormoon Yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Ook als je geen klachten hebt, want het is gewoon een heel fijne yogaserie. Je voelt dat je energie, vitaliteit en vrouwelijkheid erdoor worden bevorderd.

HORMOON YOGA WORKSHOP

In de Hormoon Yoga workshop leer je de complete serie, die je daarna zelf thuis kunt beoefenen. Zie www.hormoonyoga.nl voor meer informatie en geplande Hormoon Yoga workshops.

MAIL & WIN

Wil je een Hormoon Yoga workshop bij Lizzy winnenStuur ons een mailtje  info@hormoonyoga.nl en vertel daarin wat jou aanspreekt aan de Hormoon Yoga workshop bij Lizzy.

Mocht je winnaar zijn van de workshop en je hebt je ticket al gekocht, dan zal het inschrijf bedrag naar je teruggestort :-).

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *