Zelf Klassiek Homeopaat worden?

Kom homeopathie studeren aan de AvKH, de leukste homeopathie opleiding van Nederland!

Homeopathie stimuleert het zelfgenezend vermogen, verhoogt de afweer en verbetert daarmee de vitaliteit. Homeopathie sluit bovendien aan bij de wens om op een natuurlijke manier met ziekte en gezondheid om te gaan. Dat ervaren en begrijpen steeds meer mensen! De Academie voor Klassieke Homeopathie biedt jou dé kans om een professionele en zelfstandig werkende klassiek homeopaat te worden.

Klassiek Homeopaat als beroep

Als klassiek homeopaat begeleid je de ander zichzelf te helen met behulp van homeopathische middelen. Dat houdt in dat je zoveel mogelijk kijkt naar iemand als geheel, zijn levensloop, karakter en leefstijl én al zijn fysieke, mentale of emotionele klachten. Je zet homeopathische middelen in die zo goed mogelijk passen bij de mens in zijn geheel op dat moment. Uiteindelijk help je iemand om volledig de mens te zijn die hij of zij werkelijk is.

homeopathie avkh

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Meer zingeving in je leven?

Je eigen talenten ontdekken

Ieder mens is uniek. Ook iedere homeopaat is uniek. Wij helpen je, je eigen kracht en talenten te ontdekken en te ontwikkelen om deze vervolgens in te zetten als professioneel homeopaat. Zoals een oud-student mooi verwoordde: “Je bent per slot van rekening je eigen gereedschap.”

De opleiding bij de Academie voor Klassieke Homeopathie

De Academie biedt jou een aantrekkelijk en afwisselend studieprogramma en een uitgebreide praktijkleerperiode voor een succesvolle eigen praktijk. Onze enthousiaste docenten begeleiden jou hierbij. Wat ook belangrijk is: de Academie kent een flexibel afstudeersysteem. Je bepaalt zelf hoe snel je door je praktijkleerperiode gaat.

Weten waarom anderen voor de opleiding homeopathie hebben gekozen?

Cursussen en open dagen

Het nieuwe studiejaar start in september. Niet zolang wachten? Zaterdag 23 maart start de cursus Eerste Hulp met Homeopathie in Zwolle!
Meld je aan via www.avkh.nl. Of wees welkom op onze Basiscursus of open dagen!

Agenda

Eerste Hulp met Homeopathie (2 lesdagen)
Zwolle: zaterdag 23 maart en 13 april 2019
Amsterdam: zaterdag 18 mei en 22 juni 2019

Basiscursus Homeopathie (4 lesdagen)
Amsterdam: zaterdag 15 en 29 juni, 6 en 13 juli 2019
Zwolle: vrijdag 14 en 21 juni, 5 en 12 juli 2019

Open lesdag:
Zwolle: vrijdag 24 mei 2019

Open dag:
Zwolle vrijdag 5 juli 2019
Zwolle: zaterdag 31 augustus 2019

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *