CV-inregelen; bespaar energie én geld

CV-inregelen

15% korting voor lezers van De Betere Wereld

De wintertijd is ingegaan en die geweldige Indian Summer die we hadden lijkt nu echt op z’n einde; de verwarming kan weer aan. Maar ken je dat? De ene verwarming in huis staat te gloeien, en de andere wordt nauwelijks warm.

Heel frustrerend en bovendien zonde van de energie want je CV-ketel draait overuren. De oorzaak is vaak dat de hoeveelheid water niet gelijk wordt verdeeld over de aanwezige radiatoren. Daar kun je heel eenvoudig zelf wat aan doen door je CV in te regelen. Maar ook als je verwarmingen wel allemaal warm worden kun je hier flink wat mee besparen op je stookkosten.

Tot 20% minder
Het klinkt technisch, maar het komt er op neer dat er met het aanpassen van enkele instellingen aan je CV-ketel en radiatoren een betere verdeling van warm water plaatsvindt. Dat noemen ze ook wel waterzijdig inregelen. Het resultaat is een gelijkmatig verwarmd huis waar minder energie, en dus geld, voor verbruikt wordt.

Ja ik wil geld en milieu besparen met 15% korting op een CV-inregelkit!

Je CV-ketel hoeft immers minder hard te werken. Zowel voor het milieu als voor de portemonnee is het dus de moeite waard je hier eens in te verdiepen. Een gemiddeld huishouden kan al snel een 10% tot 20% minder op gasverbruik besparen. Dat komt neer op zo’n € 95,- tot € 195,- per jaar. Woon je in een vrijstaand huis? Dan kan dit zelfs oplopen tot €350,-!

Goed (in)geregeld!CV-inregelen
Ben je benieuwd hoeveel energie én geld jij zou kunnen besparen? Neem dan even een kijkje op CV-inregelen.nl. Hier staat alles helder en bondig uitgelegd. Je kunt er ook een CV-inregelkit met heldere instructies bestellen waarmee je zelf eenvoudig alle stappen kunt doorlopen om tot een goed ingeregelde CV-installatie te komen.

Kortingscode, speciaal voor jou
Lezers van De Betere Wereld krijgen 15% korting en betalen €75,65 in plaats van €86,- De aanschaf heb je dus binnen een jaar terugverdiend. Ter vergelijking; het aanpakken van kieren en naden verdient zich vaak pas na 2 á 3 jaar terug, dubbel glas en vloerisolatie zelfs pas na 10 jaar!

Ga naar CV-inregelen.nl en voer bij het afrekenen de code debeterewereld in om de inregelkit met korting te kunnen aanschaffen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.