Dit zijn de voordelen van refurbished producten

Dit zijn de voordelen van refurbished producten

Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord: refurbished producten. Waar je kunt kiezen voor een normale iPhone 11, 12 of 13, kun je ook kiezen voor een refurbished smartphone. Naast telefoons zou je ook kunnen denken aan bijvoorbeeld een refurbished tablet of laptop. Als jij graag bewuster wilt leven, kun je hier zeker over nadenken. Deze producten hebben namelijk meerdere voordelen die goed zijn om te weten. Wat de voordelen zijn? Wij zetten hieronder een aantal belangrijke op een rijtje!

Je kunt geld besparen

Heb je een telefoon, tablet of laptop nodig? Als je een nieuw exemplaar koopt, kan dit jou best wat geld gaan kosten. Een groot voordeel van kiezen voor een refurbished product is dan ook dat je hiermee flink geld kunt besparen. Je betaalt voor zo’n product vaak een relatief goedkope prijs, omdat het natuurlijk niet gloednieuw is. Wel is het zo dat deze producten gecontroleerd en zo nodig gerepareerd zijn, waardoor er niets aan mankeert. Omdat het echter niet een gloednieuw apparaat is, betaal je hier een stuk minder voor. Je kunt dus voor een mooie prijs een product kopen.

Het is betrouwbaar

Waarom je ook voor refurbished producten kunt kiezen? Omdat dit betrouwbaar en veilig is. Deze producten zijn gecontroleerd en indien nodig ook gerepareerd door specialisten. Dit in tegenstelling tot tweedehands producten waarbij je natuurlijk nooit helemaal zeker weet of er iets aan mankeert of niet. Ben je op zoek naar een betrouwbare nieuwe telefoon? De iPhone se refurbished is een aanrader.

Het is beter voor het milieu

Een ander mooi voordeel van refurbished producten is het feit dat het beter is voor het milieu. Dit komt omdat er bij dit proces een vorm van recycling plaatsvindt, wat natuurlijk duurzaam is. Het apparaat krijgt hierdoor dus een tweede leven. En omdat de levensduur verlengd wordt, maak je hiermee dus een duurzame keuze. Zo draag jij dus ook je steentje bij aan een beter milieu!

Vaak recht op garantie

Nog een voordeel van het kiezen voor refurbished producten is dat je hierbij vaak recht hebt op garantie. En dit is mooi meegenomen, want mocht er is mis aan zijn kan het op deze manier nog worden opgelost. Als je jouw refurbished producten bij een betrouwbare aanbieder koopt, kun je ervanuit gaan dat je een garantie krijgt.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, hebben deze producten dus meerdere voordelen. Je kunt geld besparen, het is betrouwbaar, goed voor het milieu en je kunt vaak profiteren van een garantie. Als jij dus op zoek bent naar een nieuwe laptop, telefoon of tablet, is het zeker iets om over refurbished na te denken.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.