Doneer je oude mobieltje aan een goed doel!

Geef je lege cartridges en gebruikte mobieltjes een goed doel! 

Uit recent onderzoek blijkt dat er in Nederland zo’n vijftien miljoen gebruikte mobiele telefoons ‘rondslingeren’. Een simpel rekensommetje wijst uit dat bijna elke volwassen Nederlander dus minimaal één reserve mobieltje heeft. Voor u heeft zo’n mobiele telefoon waarschijnlijk geen waarde meer, maar wist u dat deze voor verschillende goede doelen nog erg waardevol is?

Hetzelfde geldt voor lege cartridges. Vrijwel iedereen heeft er thuis een aantal liggen. Weggooien is belastend voor het milieu maar tevens ontzettend zonde! Lever deze in en geef ze een goed doel!

oude mobieltjes cardridges

Bruikbare mobiele telefoons en cartridges zijn geld waard. De opbrengst kunt u rechtstreeks doneren aan één van de zestien goede doelen waarmee Eeko® samenwerkt (o.a. Stichting AAP, CliniClowns, Stichting Opkikker en Hulphond Nederland). Hiermee steunt u niet alleen het goede doel, maar spaart u ook het milieu! Eeko® zorgt er namelijk voor dat de ingezamelde mobieltjes en cartridges worden gerecycled of worden hergebruikt, waardoor zij niet op de afvalberg belanden.

Dit jaar heeft Eeko® reeds 700 zeecontainers met afval van de afvalberg bespaard! Help mee om nog meer cartridges en mobieltjes in te zamelen en draag bij aan een betere en duurzame wereld! Vraag vandaag nog gratis inzamelmateriaal aan op www.eeko.nl of bel met onze afdeling customer support; 0570 – 85 85 85.

Ook het bedrijfsleven kan deelnemen aan het inzamelprogramma. Voor organisaties stelt Eeko® speciale inzamelboxen beschikbaar, die door de hele organisatie verspreid kunnen worden. Heeft u op dit moment al minimaal 20 lege cartridges en/of mobiele telefoons liggen die u wilt inleveren? Wij komen deze gratis bij u afhalen. Bel voor meer informatie met onze afdeling customer support: 0570 – 85 85 85 of mail naar info@eeko.nl.

Naast het inleveren van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons, is het voor organisaties tevens mogelijk om prijsvriendelijk en milieubewust te printen met onze gerecyclede tonercartridges. Kijk voor meer informatie op: www.duurzaamprinten.nl.

eeko logo

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *