Eco-bungalows op Landal Aelderholt


Geesa verrijkt Landal bungalows met ecologisch sanitair
.

Landal Aelderholt heeft er een nieuw bijzonder bungalowtype bij, de Eco-bungalow. Deze Eco-bungalow is voorzien van de nieuwste technologieën op eco-gebied. Zowel bij het exterieur als in het interieur zijn de nieuwste technologieën op eco-gebied toegepast en is samengewerkt met bedrijven, zoals Geesa, die net als Landal betrokken ondernemen en zich verbonden voelen met de omgeving. Zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit, functionaliteit en het design.

eco bungalow

Tot in de badkamer doorgevoerd

Geesa heeft de Eco-bungalows verrijkt met kwalitatieve badkameraccessoires uit de Luna collectie. Het oer-Hollandse bedrijf Geesa voelt zich, net als Landal GreenParks, betrokken en verantwoordelijk voor de omgeving waarin geopereerd wordt. De Luna collectie is puur en tijdloos – als de maan – en komt in zowel klassieke als moderne badkamers tot zijn recht. Het is een verfrissend eenvoudig design met een solide basis. De levensduur van de Luna collectie is net als alle andere chromen Geesa accessoire collecties erg lang. Er wordt dan ook 12 jaar garantie gegeven op het product. Bij het ontwerp van een nieuwe collectie wordt er door Geesa gekeken of dit product aan het einde van zijn leven op een milieuvriendelijke wijze van de markt gehaald kan worden. Zo wordt messing en karton gerecycled en past Geesa lijmverbindingen toe in plaats van onderdelen te solderen. In alle collecties wordt er gewerkt met metalen zoals schoon messing, verchroomd messing, RVS, Zamak en staal. Geesa is daarmee een ideale inrichtingspartner voor de Eco-bungalows en toont hiermee aan dat elk detail telt. Ook als het om duurzaamheid gaat.

Landal Greenparks

Andere milieuvriendelijke toepassingen
Andere milieuvriendelijke toepassingen binnen en buiten het interieur van de Eco-bungalows zijn eco-schakelaars, waterbesparende douches en zonnepanelen op het dak. Deze produceren naar schatting 50% van de totale energiebehoefte van de Eco-bungalows per jaar. Het dak van de Eco-bungalow is optimaal geïsoleerd, voor extra isolatie is driedubbel glas gebruikt. Verder bestaat de noordzijde van de bungalow uit natuursteen, de zuidzijde daarentegen telt een hoop ramen. De bungalow is gebouwd met herbruikbare materialen en de dakpannen zijn ook nog eens vogelvriendelijk. Een complete Eco-bungalow, tot in de badkamer aan toe.

eco wc rolLandal Greenparks

Betrokken ondernemen

Met ruim 65 parken midden in de natuur zet Landal GreenParks zich in voor een duurzame en verantwoorde omgang met de natuur en onze leefomgeving en zoekt daar passende partners bij. Inrichtingspartner Geesa is een oer-Hollandse onderneming die staat voor langdurige kwaliteit en klasse op het gebied van badkameraccessoires. Ruim 125 jaar tonen zij hun expertise in kwaliteit, functionaliteit en design in binnen- en buitenland. ‘We zijn betrokken en verantwoordelijk in de omgeving waarin we opereren. Niet alleen proberen we onze voetafdruk op de aarde te minimaliseren, maar ook dichterbij huis, proberen we een uitstekende werkgever te zijn. Met een loyale en servicegerichte houding naar onze partners en afnemers’, aldus Geesa.

www.geesa.nl
www.landal.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *