Gezond water in het hele huis

We eten biologisch, maar letten we ook op de kwaliteit van ons drinkwater? Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan 75% uit water. Water is dus de grootste bouwstof van ons lichaam. Ons watergebruik bestaat niet alleen uit drinken, maar ook koken, douchen of in bad gaan en tandenpoetsen. De beste oplossing zou dus zijn om al het water in het hele huis te behandelen.

In samenwerking met de Betere Wereld biedt Aqua Purica nu een unieke actie met een voordeel van €349*.

*Geldig tot 17 maart

*slechts 5 systemen beschikbaar

U kunt geheel vrijblijvend informatie ontvangen over deze actie via deze pagina:
http://www.aquapurica.nl/vrijblijvend-persoonlijk-advies-betere-wereld/

Een echte oplossing

Aqua Purica verkoopt via de Royal Serie een product om de waterkwaliteit definitief in het hele huis sterk te verbeteren. Het systeem filtert en vitaliseert al het water in het huis.  Het systeem wordt geïnstalleerd direct na de watermeter, meestal in de meterkast of waterput. Met ons systeem krijgt men zowel in de keuken als in de badkamer, zuiver en vitaal water. Dit water is gezuiverd van vervuiling en gerevitaliseerd. Wij leveren het gezondste water van Nederland.

 Het water wordt door dit systeem gefilterd van alle ongewenste stoffen; bovendien, het water in jouw huis wordt veel ‘vitaler’. Het krijgt weer zijn oorspronkelijke, natuurlijke kwaliteit.

Ontkalking

Het is ook mogelijk om het systeem te combineren met een waterontharder. Hierdoor krijgt een heerlijk zacht water dat werkelijk voelt en proeft als natuurlijk bronwater. Ook zult u dan nooit meer kalkaanslag krijgen en die vervelende schoonmaak is dus verleden tijd.

Tijdelijk ontvang je € 349 voordeel

Aqua Purica biedt nu speciaal in samenwerking met de Betere Wereld een unieke actie aan. Het waterfiltersysteem dekt al jouw waterbehoefte, in je hele huis dus.

Vraag direct geheel vrijblijvend informatie aan:

http://www.aquapurica.nl/vrijblijvend-persoonlijk-advies-betere-wereld/

 

Eén oplossing, nu met heel veel voordeel

  • Water is de basis van al het leven; gezondheid start met zuiver en vitaal water!
  • € 349 voordeel
  • Ontvang €199 korting bij aanschaf van het waterfiltersysteem (goed voor het gehele huis), plus 1 gratis extra filter twv. €149.
  • Slechts 5 systemen beschikbaar voor deze actie. Geldig tot 17 maart 2019. Vraag daarom direct informatie aan:
    http://www.aquapurica.nl/vrijblijvend-persoonlijk-advies-betere-wereld/

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *