Rockbook: het notebook van steen

Een notitieboek gemaakt van steen! Ja, je leest het goed, van echt steen. In het productieproces worden geen bomen gebruikt, ook komt er geen bleek of water aan te pas. Kortom, een echt groene papier soort. Steenpapier is ook Cradle to Cradle gecertificeerd, wat betekent dat een Rockbook volledig gerecycled kan worden.

Steenpapier is waterdicht, dus nooit meer al je notities kwijtraken doordat er koffie of water overheen valt. En door het super zachte papier glijd je over er met je pen overheen.

Be a rockstar!

Rockbooks zijn verkrijgbaar in hardcover en softcover varianten, in 9 verschillende kleuren. Ook is er een tijdelijke capsule collection beschikbaar met verschillende prints.

On The Rocks heeft ook een samenwerking met Merel van de groene meisjes, een van de grootste groene bloggers van Nederland, met haar samenwerking heeft On The Rocks 4 boeken gemaakt, de groene agenda, random acts of kindness boek, het eerste keren dagboek en the dotted rock.

First time Dotted Rock Random acts of kindness

Mail & win

 

 

Wil jij ook een Rockstar worden? Kies jouw favoriete Rockbook op www.paperontherocks.com en vul hieronder je keuze en adresgegevens in.

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties

Toon de 2 reacties
  1. Jolanda schreef:

    Ik geloof niet in sprookjes, maar als deze manier een betere wereld kan maken, en er nog bomen overblijven, heel graag!

  2. Will schreef:

    Geen bomen meer gebruiken, ik vind dat oké !!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.