De koning van het afval scheiden

joseph joseph afval scheiden

‘Joseph Joseph’, wellicht ken je het merk al. De afvalbakken van Joseph Joseph kunnen de koningen van het afval scheiden genoemd worden. Waarom?

Die vraag kunnen wij wel voor je beantwoorden.

Vier compartimenten

De Joseph Joseph Intelligent Waste Totems hebben maar liefst vier compartimenten. Met compartimenten wordt de hoeveelheid binnenemmers bedoeld die uit de afvalbak gehaald kunnen worden en waarmee je verschillende soorten afval kunt scheiden. Neem bijvoorbeeld de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem van 60 liter. Deze heeft bovenin, wanneer de deksel wordt opengemaakt, twee compartimenten die het mogelijke maken om afval te scheiden. Het kleine bakje is onder andere geschikt voor GFT-afval en deze kan met behulp van het hengsel eruit gehaald worden. De grote bak die er onder zit kan in zijn geheel eruit worden getild voor bijvoorbeeld plastic scheiden. Onderin de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem vind je een lade. In deze lade kunnen naar keuze een of twee soorten afval in opgeslagen worden. Het tussenschot in het midden van de lade is namelijk eenvoudig te verwijderen, waardoor de lade een groot compartiment wordt voor één soort afval. Of in het geval het tussenschot wel gebruikt wordt je twee soorten afval kwijt kunt. In deze vakken kunnen bijvoorbeeld papier, karton of glas bewaard worden. Uiteindelijk kun je met deze afvalbak 60 liter afval opslaan! Deze vier compartimenten maken de Joseph Joseph afvalbakken uniek!

Bijpassende afvalzakjes

Alle vier de compartimenten hebben bijpassende afvalzakjes. Het afvalzakje voor het GFT-afvalbakje is composteerbaar. Bij het ontwerpen van de afvalbak is dus niet alleen gedacht aan het milieuvriendelijk scheiden van afval, maar ook aan de afvalzakjes die het GFT-afval bij elkaar houdt. Verder sluiten de afvalzakken netjes aan op de compartimenten. Je hebt dus geen last van afvalzakken die te groot zijn of slap om de rand heen hangen.joseph joseph afval scheiden

Strak design

De Joseph Joseph heeft niet het uiterlijk van een gewone afvalbak. Het design is stijlvol en strak, waardoor je bijna niet doorhebt dat het een afvalbak is. Het is geen must voor je afval(scheiden), maar een eye-catcher in je huis!

Geen nare luchtjes

Eerlijk is eerlijk, de Joseph Joseph is niet de enige afvalbak met een geurfilter. Toch behoort het hebben van een geurfilter wel tot de aangename mogelijkheden. Het geurfilter is bevestigd aan de binnenkant van de deksel. Zeg maar dag tegen een vieze walm die je tegemoetkomt als je het deksel openmaakt.

Kortom…

Om deze redenen wordt de Joseph Joseph afvalbak als de koning van het afval scheiden gezien. Met name door zijn design en vier compartimenten wint deze het van de andere afvalbakken in het proces van thuis je afval scheiden. Wil je meer info over de Joseph Joseph Intelligent Waste Totems? Neem dan een kijkje op thuisafvalscheiden.nl en laat je overtuigen!

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *