Lancering van nieuwe app van energieleverancier Vrijopnaam

Vrijopnaam

Iedereen heeft nu direct inzicht in de opbrengsten van zijn zonnepanelen op afstand.

Vanaf vandaag kan iedereen via een gratis app direct en real-time zien hoeveel zonne-energie hij zelf opwekt via zijn zonnepaneel op afstand. De Vrijopnaam app is te downloaden in de Apple Store en via Google Play. Consumenten die nog geen klant zijn, kunnen via een demo account zien hoe eenvoudig de app werkt. In de app zie je hoeveel van je energieverbruik je zelf hebt opgewekt. Op dag, week, maand en jaarbasis.

Vrijopnaam is een energieleverancier die het voor iedereen in Nederland mogelijk maakt om zelf eenvoudig zonne-energie op te wekken via zonnepanelen op afstand. Vrijopnaam beschikt op dit moment over vier zonneparken in Nederland. Een vijfde zonnepark in Assen is in aanbouw.

de betere wereld

Bas Wijnen, directeur Vrijopnaam licht toe: “Met de introductie van de app heeft Vrijopnaam de keten van zonne-energieproductie tot energieverbruik volledig inzichtelijk gemaakt voor haar klanten. Op ieder gewenst moment ziet de klant de prestaties van de zonnepanelen op afstand en in welke mate de klant zelfvoorzienend is voor haar energieverbruik. De app werkt heel verslavend.”

Vrijopnaam

Android

Vrijopnaam

Apple

Over Vrijopnaam
Vrijopnaam is een nieuwe en onafhankelijke energieleverancier in Nederland. Vrijopnaam biedt iedereen de mogelijkheid zelf zijn eigen zonne-energie op te wekken met zonnepanelen op afstand. Het is een oplossing voor bewoners van een benedenwoning, appartement of boerderij met rieten dak. Voor huiseigenaren en huurders. Onafhankelijk waar of hoe lang je ergens woont. Wel zonnepanelen, niet op je dak. De consument weet waar zijn zonne-energie vandaan komt, heeft geen last meer van prijsschommelingen en hij stopt de marge van de energieproducent in zijn eigen zak.

De oprichters van Vrijopnaam zijn Marc Kluytmans, Casper Hengst en Bas Wijnen. Ze hebben verschillende achtergronden en carrières, maar vonden elkaar in een gemeenschappelijk ideaal: het vinden van een oplossing die iedereen zelf in staat stelt om de transitie in de energiemarkt te versnellen.

Meer info en je eigen paneel-op-naam claimen doe je op www.vrijopnaam.nl

> Zelf je energie opwekken (Blog)
> Wel zonnepanelen, maar niet op je dak

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *