Nu 15% korting, een warmer huis én een zuinigere CV

zuinigere cv

Zelf je CV inregelen met deze handige kit

Ken je het begrip cv inregelen al? De afgelopen weken heb je er misschien al over gelezen in de krant, nieuwsbrief of op onze site. Je cv-installatie inregelen is de snelste, goedkoopste en meest effectieve manier om energie en dus geld te besparen. Met de handige CV-inregelkit kun je dit heel eenvoudig thuis doen. Wij mogen een korting van 15% aanbieden aan al onze lezers.

Bijna 90% van de CV-installaties kan zuiniger, de jouwe ook?

Nu het buiten echt kouder wordt, gaat de verwarming binnen weer aan. Maar wist je dat in bijna 90% van de huishoudens cv-installatie niet goed is afgesteld? Dat heeft als gevolg dat de ene radiator staat te gloeien, en een andere nauwelijks warm lijkt te worden. Herkenbaar?
Ontluchten helpt dan ook niet voldoende. Door je installatie in te regelen vindt er een betere verdeling van het warme water tussen je radiatoren plaats. Het resultaat is een beter verwarmd, en dus comfortabeler, huis en een cv-ketel die minder hard hoeft te werken. Dat is fijn voor het milieu én je portemonnee. Een gemiddeld huishouden kan al snel € 95,- tot € 195,- per jaar besparen. En als je in een vrijstaand huis woont kan dit zelfs oplopen tot €350,-!

Speciaal voor jou als lezerCV-inregelen

Als lezer van De Betere Wereld krijg je 15% korting en betaal je €75,65 in plaats van €89,- De aanschaf heb je dan binnen een jaar terugverdiend. Ter vergelijking; het aanpakken van kieren en naden verdient zich vaak pas na 2 á 3 jaar terug, dubbel glas en vloerisolatie zelfs pas na 10 jaar! Wil jij, met korting, thuis je cv-installatie inregelen?

Ga naar cv-inregelen.nl/de-betere-wereld  en voer bij het afrekenen de code debeterewereld in.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *