Samen bewust over op zonnestroom

Investeer in je leefomgeving en geniet van je eigen schone stroom

Met een zonnesysteem op je dak spaar je het milieu en bespaar je geld, dat is niets nieuws onder de zon. Dé verklaring voor de wereldwijde Rooftop Revolution, momenteel ook volop aan de gang in Nederland.
Nu is de tijd om te investeren in onze leefomgeving, te genieten van eigen schone stroom en tegelijk te profiteren van een lage energierekening.

Een schonere wereld door zoveel mogelijk daken te laten schitteren met zonnepanelen, dat is de missie van Sungevity. Zo moedigen ze de wereldwijde Rooftop Revolution aan. Met vestigingen in San Francisco, Sydney en Amsterdam (in Nederland voorheen bekend onder de naam Zonline) zijn er inmiddels al meer dan 10.000 huishoudens onderdeel van Sungevity’s Sunshine Netwerk; een dynamisch netwerk van enthousiaste, energiebewuste mensen die samen genieten van de voordelen van de zon. Een zon die elke dag voor niks op gaat en genoeg energie levert om 6000 keer in onze energie behoefte te voorzien. De zon biedt derhalve nog volop mogelijkheden. Sungevity wil de voordelen van de zon graag verder aan het licht brengen en maakt de overstap naar zonnestroom daarom graag leuk en makkelijk voor iedereen.

Sociaal Ondernemen
Sungevity is een sociale onderneming. Wereldwijd heeft Sungevity inmiddels al meer dan 1 miljoen euro gedoneerd aan diverse sociaal maatschappelijke doelen en ze gaan daar actief mee door. Ook in Nederland werkt Sungevity aan een mooiere en schonere wereld in samenwerking met verschillende partners en goede doelen. Zo ontstond een samenwerking met WakaWaka. “Sungevity geeft namens elke nieuwe klant een WakaWaka licht – een lamp/telefoonlader die werkt op zonne-energie – aan een ondernemende vrouw in Indonesië. De WakaWaka is onderdeel van een verstrekt microkrediet. Daarmee hebben de vrouwen ook ’s avonds licht en kunnen zij verder aan hun onderneming werken.

“Besparen met zonnepanelen dat kan al in een paar muisklikken. Met Sungevity liggen de zonnepanelen zo op het dak. Een goede investering, ook in het milieu!' – Blog van Yvon Jaspers

“Besparen met zonnepanelen dat kan al in een paar muisklikken. Met Sungevity liggen de zonnepanelen zo op het dak. Een goede investering, ook in het milieu!’ – Blog van Yvon Jaspers

Sungevity behoort vandaag de dag tot de top van zonnepanelenleveranciers in Amerika en dat is mede dankzij Remote Solar Design, een simpel en tevens nauwkeurig rekenmodel: met hulp van satellietbeelden kunnen ontwerpen en berekeningen worden gemaakt voor de meest ideale opstelling van zonnepanelen. De vooraf gemaakte berekeningen voor de opbrengst van een zonnesysteem worden de eerste 5 jaar door Sungevity gegarandeerd, een primeur in Nederland! Tot 30 juli 2014 biedt Sungevity deze garantie zelfs voor 10 jaar gratis aan. Sungevity klanten hoeven daardoor zich niet meer onzeker te voelen over hun investering in zonnepanelen. Wereldwijde bedrijven zoals EON en GE investeren in Sungevity. Mede daarom kan het vooruitstrevende zonnepanelenbedrijf dergelijke betrouwbare en duurzame garanties aanbieden.

De kwaliteit en productiviteit van zonnepanelen zijn voor Sungevity net zo belangrijk als het ontwerp en de aanblik. Het ontwerpteam zorgt ervoor dat de zonnepanelen fraai corresponderen met de constructie en look van het dak. Als de zonnepanelen op het dak liggen gaan mensen vaak automatisch meer nadenken over het energieverbruik. Klanten van Sungevity kunnen middels een monitoring systeem ieder moment inzicht hebben in de opbrengsten en besparingen van hun zonnepanelen. Op deze manier zie je hoe leuk en makkelijk het is om zonne-energie op te wekken. Bovendien kan je de voordelen van de zon delen met vrienden en zo zelf een steentje bij dragen aan de Rooftop Revolution.

www.sungevity.nl

Lees verder:
> Zonnepanelen populairder dan ooit

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.