Tomtoy

tomtoy

Circulair warenhuis met wow-factor

Net als wij gaat de nieuwe conceptstore met circulair en smart design voor een betere wereld. Tomtoy verbindt de nieuwe generatie, bewust kopende consumenten aan de nieuwe generatie bedrijven, die duurzaam produceren.

Het gaat daarbij om producten die zijn gemaakt volgens de richtlijnen van de circulaire economie, als het ware gemaakt om oneindig te reïncarneren. Het gaat om fair fashion van topmerken en -ontwerpers, en om geweldige designmeubels gemaakt van het nieuwe goud: afval.

tomtoy tomtoy

tomtoy

Tomorrow today
Tomtoy staat voor tomorrow today. Bij hen koop je de wereld van morgen immers vandaag al: van kleding en alles voor wonen, tot en met persoonlijke verzorging, werken en mobiliteit en zelfs bouw- en klusmaterialen.

Duurzaam fietsen
De BlackStars Bikes van Tomtoy combineert comfort met smart design en eerlijke handel. Jet Het frame van de stadsfiets wordt in Ghana gekweekt en verwerkt, en in Nederland geassembleerd. Doordat het handwerk is, is elk frame uniek. Het duurzame bamboe is buigzaam en licht, maar is door de EFBe – soort Duitse TNO – getest en zo sterk als staal bevonden.

Mail & Win
Ter introductie van hun conceptstore met circulair en smart design, mogen wij namens Tomtoy.nl één BlackStar Bike verloten! E-mail hieronder je naam, adresgegevens en een mooie motivatie en dan maak je al kans!

www.tomtoy.nl

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

tomtoy-logo

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.