Uitproberen! De handige Meori box

Even voorstellen…

Wij, van Thuisafvalscheiden.nl, maken afval scheiden makkelijker, stijlvoller en milieuvriendelijker voor jou. Dit lukt ons dankzij onze collectie van prullenbakken en opbergboxen. Nu zoeken wij jou! Iemand die voor ons één van onze opbergboxen, namelijk de vouwbare Meori box, graag wil uitproberen. Benieuwd naar wat de Meori box precies is? Lees dan snel verder!

Veelzijdig in gebruik!

De vouwbare Meori boxen kenmerken zich door hun veelzijdigheid in gebruik. Ze zijn uitermate geschikt voor het bewaren van oud papier. Maar ook, door de toevoeging van de flesseninzet en de schouderband voor het bewaren en vervoeren van glazen potten of statiegeld flessen. Zo kun je de boxen gebruiken als je boodschappen gaat doen. Je gaat, bijvoorbeeld, heen met een Meori box vol statiegeldflessen en komt terug met de box vol boodschappen. De Meori box past bovendien in een winkelwagen, dus je kunt meteen je boodschappen in de box laden. Als je klaar bent met het gebruik van de Meori, kun je deze heel eenvoudig opvouwen en opbergen. Opgevouwen neemt de Meori weinig ruimte in beslag en je hoeft dus geen plastic tassen meer te kopen. Dit is beter voor het milieu! Heb je een rek voor op je fiets? Daar past de Meori box maat S, M of zelfs L op!

Wat… Gratis!

Kun jij nog een andere manier bedenken waarop deze Meori box voor afval scheiden ingezet kan worden? Probeer dan voor ons deze Meori box uit! Je krijgt een Meori box helemaal gratis en mag zelfs de kleur en het formaat uitkiezen! In ruil daarvoor willen wij van jou foto’s, video’s of artikelen voor op onze blog. Je mag ook zelf je ideeën plaatsen op je eigen sociale media kanalen. Wij ontvangen graag zo veel mogelijk nieuwe verschillende voorbeelden van gebruik. Dus wees creatief!

Wil je meedoen en kans maken op een Meori box? Vul hieronder dan je naam en je idee in. De vijf mensen met het beste idee ontvangen bericht van ons, krijgen een Meori en mogen hun idee dan gaan uitvoeren!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *