Crowdfund mee met je eigen ZonneDeel in Zonnepark Harlingen

zonnedeel

Investeren in zonne-energie is goed voor het milieu én goed voor de portemonnee, al vanaf €25!

Geen geschikt dak voor zonne-energie? Leg jouw zonnepaneel neer bij het dak van zorghuis het Kampje. Doe mee en krijg, net zoals zonnepanelen thuis, rendement op basis van de hoeveelheid opgewekte zonnestroom.

Samen een betere wereld creëren
De wereld heeft geen energieprobleem. Het heeft een probleem om duurzame energie te financieren. Er valt elk uur genoeg energie op aarde van de zon om alle mensen op de hele wereld een jaar lang van energie te voorzien.

Met ZonnepanelenDelen zorgen we ervoor dat drempels om ook van zonne-energie te profiteren worden weggenomen. Zo maken we zonne-energie voor iedereen beschikbaar. Zonne-energie van iedereen. Voor iedereen. Ook voor de helft van de Nederlanders die niet direct kan profiteren van zonne-energie op het eigen huis, simpelweg omdat zij geen (geschikt) dak hebben om zonnepanelen op neer te leggen.

Nieuw project: Zonnepark Harlingen.
Investeer vanaf €25 in je eigen zonne-deel,
ruim 100 anderen gingen je al voor!

Samen kunnen we actie ondernemen om een betere wereld te creëren. Het is zonde als we al die leegstaande daken in Nederland niet gebruiken om zonne-energie op te vangen. Jij kan nu meehelpen om Nederland verder te verzonnen! Zonne-energie is de technologische oplossing die het verschil kan maken voor een meer duurzame toekomst.

zonndeler

ZonnepanelenDelen
Met ZonnepanelenDelen hebben we in korte tijd al vele zonne-energiepojecten opgeleverd en al meer dan 12.000 zonnepanelen mogelijk gemaakt. Daarbij kan jij als deelnemer in deze projecten altijd inzicht krijgen in de opwek van jouw ZonneDelen (een ZonneDeel is een deel van een zonne-energie project) via de ZonneDelen app. Via deze app sta je altijd in live verbinding met de zonne-energieprojecten en kan je exact zien hoeveel vermogen jouw ZonneDelen opwekken en hoeveel rendement jij hebt gemaakt.

Zorghuizen duurzaam maken
Na al eerder het zonne-energieproject Zon op de Benring succesvol afgerond te hebben starten we nu met een tweede #ZonOpZorg project. Hierbij willen wij zorghuizen, die een relatief hoog energieverbruik hebben, zoveel mogelijk duurzaam maken door er zonnepanelen op neer te leggen. Op het zorghuis ’t Kampje in Loenen aan de Vecht kunnen zo meer dan 400 zonnepanelen worden neergelegd op de verschillende dakdelen.

Ga naar zonnepanelendelen.nl/deelmee en profiteer ook van de zon! Al vanaf 25 euro, inclusief gebruik van de ZonneDelen app. Al duizenden ZonneDelers gingen je voor.

Zonne-energie van iedereen. Voor iedereen.

PS: volg ons ook op Facebook!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *