30.000 flessen van De Betere Wijn verkocht!

Op 25 mei 2016 is het eerste bedrag gedoneerd aan I Love Beeing en wel met een waarde van maar liefst €4530,15! Hier hebben de bedrijven een mooi event aangekoppeld, waarbij AmBEEssadeur Waldemar Torenstra de cheque namens de bijen in ontvangst heeft genomen.

“Er zijn in totaal meer dan 30.000 flessen van De Betere Wijn verkocht, een prachtig aantal! Op deze manier kun je met een mooi biologisch en vegan-friendly product bijdragen aan het behoud van biodiversiteit en onze bijen in het bijzonder!” vertelt Almar Fernhout eigenaar van De Betere Wijn enthousiast. Waldemar Torenstra is zelf imker en vertelde gepassioneerd over zijn liefde voor het bijenvolk en het belang van een gezonde populatie. Elkse van Hoeckel maakte nog eens duidelijk dat Ekoplaza het initiatief volop ondersteunt en zich als winkelketen graag inzet voor het behoud van deze prachtige dieren.

BIJLAGE 6

Tijdens het event werd er volop genetwerkt onder het genot van één van de heerlijke wijnen een een goed verzorgde catering. Ook konden de genodigden de nieuwe bijenkasten van I Love Beeing bewonderen.

Al met al, zijn wij ontzettend trots dat er zo een bedrag is gedoneerd en wij hopen nog veel meer te kunnen doneren in de toekomst!

De Betere Wijn is onder andere verkrijgbaar bij Ekoplaza!

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *