5 leuke geschenken om aan je klanten te geven!

5 leuke geschenken om aan je klanten te geven!

Ben je op zoek naar leuke geschenken om aan je klanten te geven? Maak je borst dan maar nat. Je kunt uit heel veel relatiegeschenken kiezen, waarbij lang niet alle geschenken aan de wensen/eisen voldoen. Het is daarom erg belangrijk om kritisch te zijn.

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Kies dan voor één van onderstaande 5 relatiegeschenken. Dit zijn de leukste relatiegeschenken met logo, waardoor je met deze geschenken ook nog op een slimme manier marketing voert.

1. Pennen

Is een pen nou echt een leuk presentje om cadeau te geven? Ja, dat is absoluut het geval. Een pen is namelijk een praktisch product. Een product waar elke ontvanger iets aan heeft. Bovendien ben je in staat om een pen geheel naar wens te ontwerpen.

Kijk maar eens uit de vele soorten pennen waar je uit kunt kiezen. Deze pennen kun je ook nog van je logo of bedrijfsnaam voorzien, waardoor het een schrijvend marketingmiddel is. Wat wil je als ondernemer nog meer?

2. Drinkbekers

Een andere goede optie is om drinkbekers te bedrukken. Een drinkbeker is namelijk óók een praktisch product en kun je aan elke klant geven. Als de ontvanger er zelf geen gebruik van maakt, doet mogelijk zijn/haar partner of kind dit wel.

Ook hierbij geldt weer dat je alle kanten op kunt. Je kunt uit meerdere drinkbekers kiezen en je kunt de beker geheel naar wens laten bedrukken. Bij drinkbekers bedrukken is het advies om voor een relatief groot logo te kiezen. Dit heeft puur met de afmetingen van de drinkbeker zelf te maken.

3. Waterfles

Niet alleen een drinkbeker is aan te raden, maar ook een waterfles. Ben je met je bedrijf bezig om de maatschappij duurzamer te maken? Of ben je met je bedrijf bezig om mensen zo bewust mogelijk te laten leven? Dan sluit een bedrukte waterfles al helemaal perfect op je wensen aan.

4. Mok

In de huidige tijd is het ook een goed idee om een mok te geven. Dit heeft vooral te maken met een nieuwe wetgeving; het is hierdoor verboden om plastic wegwerpbekers op de werkvloer te gebruiken. Door een mok aan je klanten te geven, stel je hen in staat om alsnog op de gewenste manier koffie of thee te drinken.

5. Notitieboek

Tot slot kun je ook voor een notitieboek kiezen. Laat op de voorkant de bedrijfsnaam of je logo bedrukken, waardoor de klant regelmatig aan jou en je bedrijf moet denken. Uiteraard is ook een notitieboek weer een praktisch product; hier heeft ongeveer elke ondernemer en werknemer iets aan.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *