Beebox zoekt ondernemers!

Sta jij binnenkort in de Hall of Fame van beebox?

Beebox – Een maaltijdbox vol verse biologische producten direct van de Nederlandse boer bij jou thuisbezorgd. Beebox is een thuisbezorgservice van versboxen en zoekt betrokken consumenten die interesse hebben om beebox ondernemer te worden. Wil jij het verschil maken in een eigen rayon? Dan is beebox wellicht wat voor jou.

Wat is Beebox?
Beebox is een aan huis boodschappenservice. We stellen gevarieerde boxen samen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees, vis en delicatessen. Maar beebox is meer dat dit alleen. Onze box zit vol biologische ingrediënten, van eigen bodem en voor een scherpe prijs. Wekelijks zorgen we voor bijpassende en makkelijke recepten en het abonnement is flexibel in gebruik en jij zorgt als lokale beebox ondernemer voor een zeer persoonlijke service. Zo streven we met elkaar naar een herstelde balans in de voedselketen, waarin de Nederlandse biodiversiteit weer volop wordt benut, boeren eerlijke prijzen voor hun waar krijgen en consumenten kunnen genieten van super verse, gezonde en betaalbare seizoensproducten uit Nederland. Maatschappelijke waarden zijn leidend in onze business filosofie.

beebox2

Wie zoekt Beebox?
Beebox is op zoek naar enthousiaste ondernemers die in de regio Den Bosch en Eindhoven voor zichzelf willen beginnen! Heb jij een visie op het reilen en zeilen van de hedendaagse voedselketen en een passie voor gezond eten? Geloof jij dat het allemaal transparanter en eerlijker kan? Dan heb je in ieder geval een goede basis om in gesprek te gaan. Als beebox ondernemer moet je wel zeer allround zijn. Als ondernemer ben je namelijk verantwoordelijk voor verkoop, service en het aan huis bezorgen van onze versboxen. Indien je succesvol bent, bouw je aan je eigen lokale distributie netwerk. Om succesvol te zijn lever je perfecte service en bouw je een netwerk op waarbinnen je maximaal aandacht vraagt voor beebox om de verkoop op een hoog niveau te krijgen. Van off line sales naar online sociale media, al dan niet met behulp van lokale samenwerkingsverbanden die je zelf gaat opzetten. Je bent dus een (op en) top ondernemer!

Wat biedt Beebox?
In een periode van twee jaar begeleiden wij jou naar (minimaal) een modaal inkomen. Je wordt hierbij ondersteund door een kleine slagvaardige centrale organisatie op het gebied van marketing, sales en innovatie. Er is een trainingsprogramma, je krijgt een persoonlijke toolkit en bovenal is er veel kennisdeling met je collega’s. Daarnaast geeft beebox je periodiek een inkijk bij onze leveranciers, zodat je in staat bent om verhalen te vertellen en je (potentiële) klanten wegwijs te maken in de wereld van de biologische landbouw en fruitteelt. Beebox biedt een zeer inspirerende omgeving.

Geïnteresseerd? Mail dan naar ondernemen@beebox.nl!

Lees ook www.beebox.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *