De groene bouwer van Nederland

ORGA

(advertorial)

“Iedereen verdient het in een gezond, mooi en betaalbaar gebouw te leven. Nu en in de toekomst.”

Bovendien vinden ze bij ORGA bouw dat de bouwperiode voor alle betrokkenen soepel mag verlopen, plezierig en zonder verrassingen. Daarom bouwt ORGA bouw met natuurlijke hergroeibare materialen en hebben zij een manier ontwikkeld die slimme bouwmethodes combineert met hightech oplossingen zodat er grote kostenbesparingen kunnen worden gedaan.

ORGA bouw verzorgt de hele bouw voor een vooraf gesteld all-inclusive bedrag. Na de oplevering krijg je simpelweg de sleutel tot je nieuwe droomhuis overhandigd.

Patrick Schreven. ORGALange tijd was Patrick werkzaam bij traditionele bouwbedrijven. In die jaren groeide bij hem het besef dat er verandering moest komen in de bouwsector, willen we naar een duurzame toekomst toewerken en hij besloot een nieuwe richting in te slaan. In 2013 heeft Patrick ORGA bouw opgericht. Zijn ambitie is aan te tonen dat bouwen met natuurlijke materialen op een eerlijke manier, in co-creatie met de architect en opdrachtgever betaalbaar is en de absolute toekomst heeft.

ORGA

Bij ORGA bouw beschikken ze over een ruime hoeveelheid kennis op het gebied van duurzame, ecologische, energiezuinige nieuwbouw, verbouw en renovatie. Zij hebben alle disciplines in huis om onze opdrachtgevers te begeleiden in het hele traject van advies tot en met de realisatie. Het streven is om zoveel mogelijk wensen van de opdrachtgevers te realiseren voor het budget dat zij voor ogen hebben.

Heb je plannen voor ecologisch (ver)bouwen?
En zoek je een bouwer die:

–    Gegarandeerd ecologisch bouwt
–    Persoonlijk werkt: korte lijnen, gemotiveerde vakmensen en een fijne werksfeer
–    CO2 neutraal en energieneutraal
–    Voor een vast, all-inclusief bedrag met open begrotingen

Meer informatie
Bel meteen voor meer informatie naar ORGA bouw, de 1e modern groene bouwer van Nederland: 024-7600140
Je kunt ook mailen naar info@orgabouw.nl

www.orgabouw.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *