Foodlands, het zusje van Woodlands Festival

Heerlijk loungen ontdekken en genieten!

Ook al wilde je nooit meer naar huis, het moment om afscheid te nemen van het Woodlands festival kwam toch. Gelukkig is er zondag 1 juni het gratis toegankelijke Foodlands festival op hetzefde in Bergen. Een festival met de unieke sfeer van het Woodlands maar nu met de nadruk op culinair genieten met respect voor mens, dier en milieu. Na drie succesvolle edities van Woodlands ontstond de vraag hoe dit uniek opgebouwde festival optimaal benut kond worden. Het antwoord is simpel, er is niets fijner dan na een festival dag bij te komen met heerlijk eten, mooie muziek en leuke mensen.

Waar Woodlands vooral draait om samenwerkende jongeren met een passie voor muziek en cultuur draait het bij het gratis toegankelijke Foodlands om goed, lokaal eten met een bijzonder verhaal. Deze dag biedt talloze mogelijkheden om ontspannen te genieten van een groot en divers aanbod voor jong en oud. Kleinschalige mobiele eetgelegenheden zullen zich presenteren op dit nieuwe openluchtrestaurant waar iedereen zich thuis zal voelen.

Van heerlijke detoxsapjes, steenoven gebakken pizza’s, vers gerookte vis, pasties, spannende zoete hapjes, broodjes en soepjes, een bio barbecue tot aparte gerechten zoals een geitje aan het spit en insecten. Alles is biologisch. De lokale partijen die zich presenteren hebben allen een passie voor eten en een goed verhaal bij hun producten. Samen met een fantastischemet Organic en een groep deelnemers uit deze wereld die in dit nieuwe concept geloven werd Foodlands Festival geboren!

Lokale en landelijke bekende singer-songwriters en akoestische bandjes zullen voor heerlijke ontspannen muziek zorgen. Alle muzikanten van Woodlands en Foodlands zijn gevraagd om deze dag samen en jamsessie neer te zetten in de luchtbus van het Amsterdams Ballongezelschap. Daarnaast kun je zelf ook nog mee doen aan percussie workshops. De line-up is zorgvuldig samengesteld door de Yori Swart die net terug is van een tournee door de Verenigde Staten:

14.00 uur Arianne
15.00 uur Cato Fluitsma
16:00 uur Free Spirit
17.00 uur Erik Ankone
18.00 uur Roos Meier en Roos van Tuil
19.00 uur Paul
20.00 uur Anne Groen
21.00 uur Eline Mann

Foodlands is door de relaxte sfeer en het grote aanbod aan kinderactiviteiten uitermate geschikt om met het hele gezin te bezoeken. Naast de muziek en eetgelegenheden is er een grote kinder-area waar aan van alles gedacht is. Zo kunnen de kleinste bezoekers zich volop vermaken met leuke workshops, speelactiviteiten en heerlijke biologische suikerspinnen, pannenkoeken, bio hamburgers en schaafijs. Bewustwording en duurzaamheid worden op het hele festival doorgevoerd. Ook is er de mogelijkheid om te filosoferen, deel te nemen aan workshops of gewoon leuke spullen te kopen bij de marktkramen.

Kom champagne drinken in de unieke jaren vijftig bus die van Amsterdam naar India reed of laat je verassen door het diverse aanbod op dit kleine zusje van Woodlands festival! Ook de mensen die Woodlands aan zich voorbij laten gaan kunnen op deze manier kennis maken met de charme van deze bijzondere plek in Bergen. Kom dus vooral lekker loungen, napraten en ontdekken.

Kom dus voor een gezellige ontspannen weekend ook naar Foodlands, geniet en praat na over Woodlands Festival en kom het heerlijke eten ontdekken. Tafels voor Foodlands zijn overdekt, dus we zitten altijd droog. Een warme trui of dekentje mee en dan heerlijk aanschuiven! Laat je verrassen.

Foodlands Festival vindt plaats op de IJsbaan van Bergen aan de Oudtburghweg van 14:00 tot 22:00 uur

Lees verder:
> Fairtrade, proeven & genieten!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *